Miran odpověděl stejným obecným způsobem, jak byl dotaz zadán.
Lidi, prosím. Pokud máte problém, popisujte konkrétní věc, co se nedaří. Jinak nelze pomoci.
Ale tohle místo jsem schválně udělal tak, aby se uživatel trochu potrápil, aby to bylo 1 : 1 jak jsem se s vytvořením aktivity trápil já.
Ale nejhorší zážitek při testech této aktivity jsem měl hned na začátku, kdy jsem zadal nesprávný čas jednomu rychlíku proti a někde u Červenky když jsem si to mydlil V max, tak před mými zraky rychlík najel do odjíždějícího osobáku, vozy se vymrštily i do mé koleje a já do toho najel. Odehrálo se to asi ve 20 vteřinách, tak jsem ani nestihl utéct do strojovny. Člověk v takové situaci nejprve strne a pak už je pozdě. Možná jsem tuto pracovní verzi měl nechat, že i tohle se v reále bohužel stává.
A při update pro novou verzi trati, kdy jsem už vítězně projížděl Devínskou Novou Vsí a těšil se domů, tak ve stanici koukám na dva posunující čmeláky jak si to mydlí proti sobě a bum. Den blbec se to asi nenazývá jen tak
Jinak tato aktivita je mnoho let stará, někdy v dobách bin 1.6, kdy po verzi 1.7 bylo nutné vše přepracovat, protože hlavně servisy se chovaly úplně jinak i celkem volná jízda z Olomouce do HK se poté změnila v honičku. Asi si to po letech znovu projedu, zaznamenám na kameru a sestříhám veškeré posuny ve stanicích, aby všem bylo jasno. Hlavně tu Masaryčku. Stejně mě zajímá, jak se nyní stíhá ČT - Brno, když jsem srovnal chybějící kilomertry u Skalice nad Svitavou. I proto jsem zvýšil traťovou rychlost na aktuální a tím by se mohlo do Brna stíhat včas nebo i krátit zpoždění. Jinak ještě jedna zajímavost. V dobách vzniku této aktivity jsem přemluvil skupinu ladičů, aby neveřejné kvedlání stupňů na 350 se zlegalizovalo pro veřejnost. Do té doby se 350/150 ovládaly podobně jako peršingy. žádný digitron, žádné kvedlání. Mě tohle ovládání tolik nadchlo, že jsem i kvůli tomu vymyslel tuto aktivitu. A souběžně mne nadchla studie 380 od Jardy Skůry. Tehdy byla v reálu jen na papíře možná tajně ve Škodovce a namalovaná v MSTS.