Aktivita Den blbec

Fakt? Mě ta 380 nikdy nezabrzdila. Například když projíždím v této aktivitě Libní, tak na TM mám 40 až k peronům. Ale to je nesmysl, já vždy dávám výkon, když poslední vůz mine přilehlý výhybkový obvod. Poté TM až zčervená, protože jsem výrazně překročil rychlost na 80. Ale brzda nikdy nezasáhla, tedy v nastavení je hlídání rychlosti vypnuté. Ale pokud jezdíte v ORCZSK, tak je to bez záruky, protože tato mašina není na seznamu zájmů ji naladit a zařadit do balíku. Možná někdy na tuto dojde.
Dík za info já teda dodržel vše taky jsem to jel skoro 10 dnů někdy vracel i několikrát a zkoušel vše možné ale pokaždé mi tam ve výše uvedých úsecích ta rychlobrzda skočila ale je možné nebo spíš jisté že to bude tím že skoro všechny akt včetně "blbce" jezdím v ORCZSK.Vůbec nějak se mi tam v tom CZSK zdají některé věci divné.Např. některé mašiny zvlášť motoráky 810 pokud nemají v trainsetu OR tak se nepohnou z místa.

:D A připojil sis pomocí "O" pohon do režimu trakce?
No jestli myslíš u těch 810 tak ano natolik už jsem zasvěcen.Jinak já sice v OR 1.5 moc nejezdím jen u starších akt. jak se pokuším o jejich zmrtvých vstání nebo napsledy u té od Lukáše na té akt. TN-Nitra OS 5801 tam to funguje.

hláška o posunu 10km/h se mi objevovala i ve stanici, za hranicí depa (až k odjezdu, dál jsem to nevydržel). Čeká me reload from save, takže pokračování po reklamě.
Dobrý den. Chtěl jsem se zeptat, jak jste vyřešil ten odjezd z Masaryčky. Já ani na 30. pokus nejsem schopen s 380kou jet rychleji než 10 km/h. Mám pocit, že všechny události se vybavují správně, na hranicích depa jsem včas. Hraju výhradně ORCZ. Děkuji za odpověď.

Dobrý den. Chtěl jsem se zeptat, jak jste vyřešil ten odjezd z Masaryčky. Já ani na 30. pokus nejsem schopen s 380kou jet rychleji než 10 km/h. Mám pocit, že všechny události se vybavují správně, na hranicích depa jsem včas. Hraju výhradně ORCZ. Děkuji za odpověď.
Pokud si dobře pamatuju, tak stačilo přidat - ta aktivita má v tomhle daleko od reálu. Normálně bych tam asi strávil tak 4x víc času. Tady je ale potřeba si věci zjednodušovat a makat. Nakonec jsem byl na hranicích na konci posunu asi o minutu s rezervou, ale byly to nervy.

Hraju výhradně ORCZ.
Tak to může být problém. protože lokomotivy se tam chovají trochu jinak (jiné ladění nebo jiná kompatibilita. Pak může být problém někde dodržet jízdní řád. ) Já to hrál v nižším levelu a to v OR 1.51. Tam je to na pohodu.
ta aktivita má v tomhle daleko od reálu
Jasně, každá mode aktivita má k reálu tolik, jako železnice v akčních filmech. Kdyby to bylo podle reálu, tak ve hře nuda. Už jen ty posuny, kdy ve hře si vše obslouží hráč. V reálu najede traktor a já jen sedím ve své kabině. OR CZSK to umí, jenomže v této hře si chci zajezdit a né se dívat, jak automatický traffic vše ošíbuje sám. A také ty obraty raději ostřejší na hraně

Kdyby to bylo podle reálu, tak ve hře nuda. Už jen ty posuny, kdy ve hře si vše obslouží hráč.
Mě ani tak nešlo o posuny. Pokud jezdím ORCZSK, tak chci mašiny používat se všemi jejich vymoženostmi. Jenže tady nebyl čas na standardní odstavení a v podstatě ani standardní oživení mašiny. Všechno přes zkratky. A jízda kniplem do okna střídaná max. brzdou. Ale aktivitu jsem přijal tak, jak je, stresové situace jsem přežil a zbytek si celkem užil. Že to má v těchto manipulacích daleko od reálu, to není kritika, ale spíš status quo, aby neznalí věděli.

Back
Nahoře