Aktivity pro OR Dan J.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dan J.
  • Datum začátku Datum začátku
Tak ve 2 ráno, když tam zajíždím pro vozy, tam asi nějaký cvrkot nebude. Spíš co tam popř. postavit, jestli tam vůbec dávat jako vozy nějakou loko mimo službu.

Normálně tam jednou za den přijede záloha z východu, přešíbuje, co je potřeba a zase se tam nehne ani kolo.
A možná taky jenom 3x týdně. A ve 2 ráno určitě ne, ale dopoledne.

Nevim jak rok 2018, ale teď sem mluvil s fírou co ma jít na východ na zálohu a snad se tam dělají jen denní směny.

Aktivita Sv 103140 a Pn hotová a udložena k vydání společně s aktualizací tratě BP. Takže na Vánoce bude co dělat. :)

Ahoj, dávám dohromady vozy z webu od Juraje P., nemáte někdo mašinu ČSD T478.4041? Nemám a stáhnout samozřejmě nelze.

Díky moc.

Chlapi, kdyby se někdo našel, totiž vůbec nevím, jak se to dělá s tou animací mřížek chlazení, tak tady by byla jedna velká prosba k úpravě, která už je upravená pro ORCZ a brzy vyjde ven. Skin Juraj P.. Skin bych samozřejmě poslal.
CSD T466-2.jpg

Ještě bylo třeba přeskinovat světla, ty červené dole, co byly natvrdo a už ten Kocour ČSD běhá v ORCZ dokonale. Verze s fírou i bez něho. Jen jsem se malinko potrápil s klávesovou zkratkou na přechod fíry. Pozapoměl jsem na změnu. Takže Iciku, určitě se dočkáš další aktivity s tvoji oblíbenou mašinou. :)

Chlapi, kdyby se někdo našel, totiž vůbec nevím, jak se to dělá s tou animací mřížek chlazení, tak tady by byla jedna velká prosba k úpravě, která už je upravená pro ORCZ a brzy vyjde ven. Skin Juraj P.. Skin bych samozřejmě poslal.
Nebude tam problém s tím, že tohle je model O. Janiše (?) a animované jsou na model od Neznamsebe? Aby odpovídaly rozměry kapoty... (nevím, nezkoušel jsem)

Nebude tam problém s tím, že tohle je model O. Janiše (?) a animované jsou na model od Neznamsebe? Aby odpovídaly rozměry kapoty... (nevím, nezkoušel jsem)
No právě. Kličky a žaluzie od vody a oleje jsou dělány pro model od Neznamsebe. A není to tak jednoduché. Model FA kliček a žaluzií musí odpovídajícím způsobem otexturovat skinař, aby vše sedělo.

Tak jeden vůz je služebák, co je dnes asi v D. Lipce, 2. "Panceřák" Ca coby pracovní vůz. Zbytek jsem nedohlddal. :-(

Ahoj, kde seženu kabinu pro Ricarovu 843? směrování je na cab: "cab843023" a nikde ji nemohu sehnat.

Ahoj.
Je zde někdo, kdo má opravenou 843 pro ORCZ? Bohužel u laděné pro OR nefunguje kombinovaná páka průběžné brzdy. Absolutně nereaguje, až při nouzové brzdě. :-(

854 je na tom úplně stejně, takže nádherná trať, ale bohužel není po ni s čím dle reálného provozu jezdit.

Back
Nahoře