Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Dane, zkus to projet ještě pomocí ARR jestli se to bude chovat stejně. Mě to například nepadá a nemám ani na TM stůj, jako máš ty. Svítí mi normálně volno. Nevím, jak máš navolenou trasu přes Libeň.Já fakt nevím. Učím se, nic s tím nedělám, jen jedu a opravuji aktivitu na trati 321 a dle rad ostatních to dělá bordel i jiným. To video je spíš o tom, kde dālám chyby, ne hlášení chyby.
Ale pokud si pamatuji, živák se mačká vždy, pokud svítí něco jiného než zelené světlo. Ne? Pokud to ve hře někomu vadí, tak si jej vypněte.Prostě na 321 je to o mačkání enter do manuálu na každé žluté...
Zbyňku, ale řeč je o obsluze MireluAle pokud si pamatuji, živák se mačká vždy, pokud svítí něco jiného než zelené světlo. Ne? Pokud to ve hře někomu vadí, tak si jej vypněte.
Nevím, ale obsluha Mirelu je "jednoduchá". Měl jsem z toho větší hrůzu. Mirel se musí pro rychlost danou na návěsti nastavit ještě dříve, než se začne rychlost snižovat. Jinak spadne. Pokud mám na návěstí žluté mezikruží (40, 60, 80), tak pro projetí upozorňovadla zmáčknu na Mirelu + a nastavím danou rychlost, která bude následovat. Pokud je Mirel rychlejší a já brzdím pomalu, tak opět spadne.Zbyňku, ale řeč je o obsluze Mirelu![]()
Na žluté světlo přepínáš do Manuálu, jen jedeš-li více než 120 km/h. Dále přepínáš do Manuálu na žluté mezikruží (což je to, co vidím u tebe na screenshotu a co je něco jiného než žluté světlo), jedeš-li více než 40 km/h. V případě, že svítí žluté mezikruží a zároveň trvale svítí číslice 40 (resp. 60, 80, ...) a ty potřebuješ a jsi oprávněn jet rychleji než oněch 40 km/h (resp. 60 km/h, 80 km/h, ...), musíš si napřed tlačítkem + rychlost zvýšit. Pokud jsi v režimu Manual, svítí ti žluté mezikruží a bliká číslice 40, můžeš návěstidlo, ke kterému se mezikruží vztahuje, minout libovolnou rychlostí (není předtím potřeba rychlost zvýšit tlačítkem +). Zjednodušeně lze říct, že pokud rychlost indikovaná na Mirelu bliká, tak ji vůbec nemusíš řešit, teprve pokud trvale svítí, je nutno ji brát jako omezení, které někdy lze (kód žlutého mezikruží), někdy nelze (kód červeného světla) posunout výše.Nic, vypínám celý živák je.u na to. Jedu 40, žlutá a prásk, záchranná brzda.
screenshot
Prostě na 321 je to o mačkání enter do manuálu na každé žluté...
A zkusil si jet 39?Ale já jel 40 a prásklo mi to z ničeho nic. Po Load jsem to projel.
Žádná neveřejná úprava nebyla. Jde pouze o úpravu zarážedel. Tenkrát to nechal upravovat Zbyněk pro svou trať, protože to nevypadalo dobře.Jestli byla někde nějaká úprava mimo web traťě 321, nevím a ani neinstaluji.
Ahoj Dane na zabrzdnu vzdialenost podla tratovej rychlostiAhoj.
Kolik metrů se dává návěstní tabulka upozornění na pomalou rychlost zadanou v trati při výluce? V RJ krásně využiju slovenské tabulky, místo těch defultních.