Aktivity pro OR Dan J.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dan J.
  • Datum začátku Datum začátku
Doufám, že máš všechny aktualizace tratě BP. Poněvač ano, než tam Zbyněk přelinkoval návěstidla, nebylo možné projet.

Doufám, že máš všechny aktualizace tratě BP. Poněvač ano, než tam Zbyněk přelinkoval návěstidla, nebylo možné projet.
Jo táááák to je tam je ten zakopaný pes. Já ji sice mám staženou ale ještě jsem ji nevím proč ne nainstaloval jdu na to a mockrát díky

Ivoši, tvl, proč je asi u aktivity uvedena verze tratě. :)
Danku protože jsem s prominutím starý cip a věčný učeň.Myslel jsem si že mám aktualizaci 100 (to bych se vlezl)jenže jsem zjistil až potom co jsi mi napsal že i na tuhle aktualizaci jsem se vys.... a mám tam starou 9990.Takže mi tam může fungovat co???Leda tak ho....To víš ještě následky povodní ale díky za pomoc měj se

Zdravím tě opět pane mistr tvořiteli a zase jeden blbej dotaz stran tej dlouhej báječnej akt. na BP. Všechno fajn aktualizaval jsem BP tak jak má být ale když pak v P.Malešicích po absolovování jízdy na Serjožovi vlezu zpět do tý 130 a odjedu do Libně tak pokaždé když použiju vlakovou brzdu mi hra padne.Předtím to nedělalo nevíš v čom by to mohlo bejt????Chtěl jsem poslat obrázek co mi to píše ale nějako mi to nejde.Když poradíš budu ráda měj se fajn

Přílohy

• IMG_20250310_191753_471.jpg
    IMG_20250310_191753_471.jpg
    798.2 KB · Zobrazeno: 0
To asi bude zase něco, že ORCZ neakceptuje absenci průběžné brzdy u jeřábu UK 25? Doufám, že jsi si jej stáhl u Josefa V. a nepoužíváš staré ladění, co bylo jako činný vůz.

To asi bude zase něco, že ORCZ neakceptuje absenci průběžné brzdy u jeřábu UK 25? Doufám, že jsi si jej stáhl u Josefa V. a nepoužíváš staré ladění, co bylo jako činný vůz.
No to že to dělá některý z vagonů jsem zjistil až když jsem dojel do Libně a odpojil soupravu to jsem nevěděl a který tam je jeřáb nevím ale vypnu na něm brzdy a uvidím.Jinak jak jsem dojel do Libně a zastavil tak jak je psáno tak se sice objevila hláška ale pak když jsem odpojil od sopravy mašinu a ten vagon tak už hlášky nic.Pokračuju bez hlášek sem tam se sice nějaká objeví o zastavení a tak dál se uvidí teď už jsem připojený zpět i s těma kolejema a čekám.

Bohužel dělá to ten pos.... jeřáb a ten se asi když je akt. rozjetá vyměnit nedá že???Nebo existuje nějaká finta jak to vyměnit?Bo potřetí se mi to už od začátku jet nechce.

Ivoši, stahoval jsi ten jeřáb ZDE, to potřebuju vědět, ten v ORCZ jel. Předtím to blblo a @Icik dělal opravu a já nevím, kde je teď chyba, jestli u tebe, nebo se vrátil ten samý problém po nějaké aktualizaci ORCZ. Nic z brzdy vypínat nemusíš.

Ne nestahoval jsem nic protože v té době kdy jsem to instaloval ten portál stávkoval takže je tam ten původní.
Ivoši, kur..a, to je celá práce na hovno. Proto se uvádí do RedMe vozidla, já pak píšu, ať to Icik prověří a úplně zbytečně. Nauč se základy chování simulátoru. To je furt dokola. Vozidla starších ladění né pro OR ti pak v soupravě hráče mohou dělat rotiku a nikdo se nedopátrá, co se děje. Ty vozy jeřábu UK 25 jsou laděny jako wag soubory bez průběžné brzdy, Pokud použiješ UK 25 do MSTS, co máš kdysi ode mně, co pak očekáváš? Takže si to přeinstaluj a holt budeš muset odznova. Poněvč ti garantuji, že to jen na loko brzdu budeš dohrávat velmi obtížně.

Ivoši, kur..a, to je celá práce na hovno. Proto se uvádí do RedMe vozidla, já pak píšu, ať to Icik prověří a úplně zbytečně. Nauč se základy chování simulátoru. To je furt dokola. Vozidla starších ladění né pro OR ti pak v soupravě hráče mohou dělat rotiku a nikdo se nedopátrá, co se děje. Ty vozy jeřábu UK 25 jsou laděny jako wag soubory bez průběžné brzdy, Pokud použiješ UK 25 do MSTS, co máš kdysi ode mně, co pak očekáváš? Takže si to přeinstaluj a holt budeš muset odznova. Poněvč ti garantuji, že to jen na loko brzdu budeš dohrávat velmi obtížně.
No jo no dobře mi tak koko.... tak ti "pěkně děkuji" za to info ale já chtěl tam dám to nové ale když ten portál co uvádíš v tom RadMe nebyl tenkrát k dispozici. Takže až mne přejde vztek tak pro velký úspěch znova.Dík a měj se

Tak mi pošlete ten MSTS polotvar a já to zkusím ošetřit v kódu.
Iciku, to je na hovno, on ten jeřáb se převážel jako nečinný a ten MSTSácký, je jako motor a ještě úplně špatně naladěný. Napíšu Josefovi, fakt nemá cenu upravovat kódy v ORCZ kvůli špatně laděnému vozu do soupravy a ještě by se vlastně vezl protí předpisům, jako činný.

EDIT:
Hoši, ten donwload normálně funguje. Takže holt stáhnout znova a vyměnit. Jen mne udivuje, že ti našel ORCZ vůbec ten starý model, poněvač jeřáb je umístěný jako Loose Consist.

Iciku, to je na hovno, on ten jeřáb se převážel jako nečinný a ten MSTSácký, je jako motor a ještě úplně špatně naladěný. Napíšu Josefovi, fakt nemá cenu upravovat kódy v ORCZ kvůli špatně laděnému vozu do soupravy a ještě by se vlastně vezl protí předpisům, jako činný.

EDIT:
Hoši, ten donwload normálně funguje. Takže holt stáhnout znova a vyměnit. Jen mne udivuje, že ti našel ORCZ vůbec ten starý model, poněvač jeřáb je umístěný jako Loose Consist.
Vím jsem chu. ale trochu jsem zmatený v losse conssist je sice originál jeřáb ale když jsem to kontroloval tak jak ten jeřáb tak ty podvozky mají označení eng. ale ten obytňák + ten koncový Smmps...atd nebo co to je jsou právě wag a jinou náhradu jsem zatím s označením eng nikde nenašel ani v tom co uvádíš v RM zrovna tak je to i s těmi vagony "kolejové pole" samé wagy??????

Ivoši všechno co taháš z Malešic do Libně je wag soubor. Přečti si pořádně Read Me. Je tam dokonce zvlášť vypsáno i co je zapotřebí do soupravy hráče s doporučením neměnit. Udělej to dle návodu a dojedeš. Jinak fakt nemám jak poradit.

Ivoši všechno co taháš z Malešic do Libně je wag soubor. Přečti si pořádně Read Me. Je tam dokonce zvlášť vypsáno i co je zapotřebí do soupravy hráče s doporučením neměnit. Udělej to dle návodu a dojedeš. Jinak fakt nemám jak poradit.
Danku jak víš stále se učím ale snažím se takže jestli jsem to teď dobře pochopil tak všechno by mělo být, to co co vezu z Malešic do Libně, wag.!!!!Pokud ano tak jsem už doma a měním to bohužel si to zopáknu ešče raz ale kurva mne nedostanou .Měj se dík a nezlob se to víš věk se hlásí

Back
Nahoře