Aktivity pro OR Dan J.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dan J.
  • Datum začátku Datum začátku
To je souprava s jeřábem? To vypadá, jakoby tam byla stále chyba v nastavení modelu (MSTS) nebo nějaká nekompatibilita, kterou se mi nedaří replikovat.

Ano to je ten jeřáb je vymněný za ten co má Dan v ReadMe(ten původní co tam je od nainstalování byl špatně měl koncovku eng.) ale protože prý odle Dana tam nesedí nějaké číslo tak špatně od Malešic vyskakují hlášky ale i tak jsem dojel až do Lovosic.Od Holešovic ty hlášky už fungují normálně ale když přelezu do toho hektora nechce se hnout z místa????Zkusil jsem už i odpojit soupravu a nic.

plagat2.jpg

Oprava aktivity pro ORCZ 1.9.133

Do rukou se vám dostává moje první aktivita pro OpenRails s namluvenými rozhovory v aktivitě a samozřejmě svým dynamickým počasím. Taktéž jsem ve své tvorbě aktivit pozapomněl na konkurenci českých drah. Takže si projedete celou trasu spoje Regio Jet a to nejprve služební vlak 1003 z Prahy Smíchova do Prahy hlavního nádraží a pak už expres 1003, který veze cestující z Prahy do slovenských Košic, kde soupravu odstavíte. Aktivita se odehrává v jarní páteční den roku 2019.

Všechny zápletky v aktivitách jsou smyšlené a nejsou dle skutečnosti. Taktéž rozhovory v aktivitě a scénář není dle 100% fungování na železnici, je to jen hra a je si ji třeba užít.

Přeji příjemnou a ničím nerušenou jízdu.

Dan J.​

Režie, scénář, střih a zvuk mluvených zpráv:
Daniel Jureček

Technická spolupráce:
Adam "Howky" Kunčík

Hrají:
Dispečer Regio Jetu Bratislava
- Samuel Alexander Jendrušák
Posunovač Košice - Peter Kratochvíl
Posunovač Krompachy - Imi Janočko
Stavědlo Košice - Filip Lyko
Stevardka Regio Jetu - Petra Pabišková
Strojvůdce Regio Jetu - Daniel Jureček
Strojvůdce přípřeže Regio Jetu - Marek Škoro
Vlakvedoucí Regio Jetu - Josef "Alcapone" Karlec
Výpravčí Krompachy - Lenka Gregová
Výpravčí Margecany - John Railman
Výpravčí Praha Smíchov - Jan Jaroš

Vyzváněcí tón mobilního telefonu:
METAL FACTORY
, skladba: Before it´s too late

VLEKÉ PODĚKOVÁNÍ PATŘÍ VŠEM, kteří se na této aktivitě podíleli.

Vice
ZDE

Ahoj Dane, před Hranicemi na Moravě se mi vždy hra sekne s tím, že odkaz není nastaven na instanci objektu. Zkoušel jsem to z různých pozic, ale výsledek pořád stejný.

Danku ahoooj když už jsi v těch radách tak krásně rozjetej tak bych si dovolil taky ještě trošku přisrat.Japak to vypadá na sedmém schodě stran tej tvej báječné dlouhé aktivity SV 103140 s tím Hektorem v Lovosicích?Nějaká finta aby se tem zmetek hnul z místa by se nenašla??

Danku ahoooj když už jsi v těch radách tak krásně rozjetej tak bych si dovolil taky ještě trošku přisrat.Japak to vypadá na sedmém schodě stran tej tvej báječné dlouhé aktivity SV 103140 s tím Hektorem v Lovosicích?Nějaká finta aby se tem zmetek hnul z místa by se nenašla??
Já si myslím, že mu zmizely kolečka a to z důvodu mě nejasného. :confused:

Aha???To by mohlo být ono a třeba i motor je fuč v Lovosicích bývá ztaženo i v pravé poledne i když svítí slunce tak že by????!!!Nic už jsem to párkrát zaktualizoval a nejde mi no už najet takže znova.S.. na to někdy příště až mne přejde nasr....I tak dík a měj se.;);)

Čau to vím už dávno ale já to zkusil jestli by se náhodou něco nezměnilo ale bohužel.No nic zkusím do někdy po čtvrté a to už si dám tu práci a dodám tam vše dle ReadMe.Dane dík za ochotu a měj se

Opravená starší aktivita pro ORCZ 1.9.156:
plagat2.jpg
Letní den roku 2011, vy jste přijeli do Brna Králova pole, jako Sv 24290 v 7:50 z Brna Maloměřic. Objeli jste soupravu a nyní čekáte na zkoušku brzdy.

Nová aktivita pro ORCZ 1.9.156:
1plagat2.jpg
Tato aktivita vznikla na základě vydání nových modelů ČD 560. Jde o jednoduchou aktivitu osobního vlaku 4014 z Křenovic horního nádraží do Rájce Jestřebi v pondělní letní den roku 2018. Jízdní doba je napjatá a jízdní řád určitě stíhat načas nebudete, ale po celou dobu jízdy se k němu snažte co nejvíce přibližovat.

Přeji příjemnou a ničím nerušenou jízdu.
Dan J.​

Více zde

Back
Nahoře