Zkusil jsem to před aktualizací i po a nič.V tom případě je to něco po aktualizaci ORCZ.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zkusil jsem to před aktualizací i po a nič.V tom případě je to něco po aktualizaci ORCZ.
PovolenáRuční brzda?
Vyfotil jsem ale nevím kde se mi to uložilo.Hledám toDejte sem obrázek z diagnostiky. Stačí jen stisknout F5, hned první obrazovka.

Já si myslím, že mu zmizely kolečka a to z důvodu mě nejasného.Danku ahoooj když už jsi v těch radách tak krásně rozjetej tak bych si dovolil taky ještě trošku přisrat.Japak to vypadá na sedmém schodě stran tej tvej báječné dlouhé aktivity SV 103140 s tím Hektorem v Lovosicích?Nějaká finta aby se tem zmetek hnul z místa by se nenašla??
Mně to tam vždy klaplo, ale před úpravami brzd. Teď jsem to nejel.Já si myslím, že mu zmizely kolečka a to z důvodu mě nejasného.![]()
Ahoj, co mám zkušenost, tak během hraní aktivity nedoporučuji aktualizovat OR. Potom se aktivita může chovat nekorektně nebo se nemusí z uložené pozice načíst.Nic už jsem to párkrát zaktualizoval a nejde mi no už najet takže znova