alcapone ber to tak, že ako nováčik občas potrebujem viezť za ručičku a aj preto tie hlášky. V Č.T. bola skúška brzdy, v Pardubiciach ju už po odpojení vozňov skúšať netrebalo? Neviem ako je to v reále. Tiež som nevedel, či sa mám s tým odpájaním v Pardubiciach ponáhľať, alebo nie, kedže neviem, ako bola aktivita celkovo zamýšlaná. Neviem, či mám urobiť rýchlo klik klik a kedže je voľno, rovno vyštartovať ako formula... Stál som a už po minúte sa na mňa hrnula tá posunovacia mašina, ak by som si ju nevšimol, tak odídem z Pardubíc aj s ňou v závese. Ak som meškal na príchod (niesom si istý, z Chocňe som odišiel načas), tak preto, že sa dosť smýkalo a musel som aj dosť pieskovať.
Pomalú jazdu OR ukáže, v tom nieje problém. Poukazujem len na to, že informácia o PJ by potešila a hráč by vedel, čo má na trati očakávať. Trebars že by sa v Olomouci alebo niekde podpisoval papier o PJ vo forme hlášky...
Niesom si istý, či som v hráčovej súprave menil dáky vagón, ale je to možné. Ten programík Activity Converter neukazuje, ktorý chýbajúci vagón patrí ku ktorej súprave. Čiže ak tú zmenu čísla spôsobuje toto, tak potom som nič nepovedal.
V tom sigcfg.dat čo je v zipe ku aktivite ti chýba tento opravený riadok, čo zrejme spôsobí, že bude traffic šialene brzdiť na výstrahu, ale niesom si istý:
SignalAspect ( RESTRICTING "Off" SpeedKPH ( 120 ) signalflags (OR_NOSPEEDREDUCTION) )
Ten sigscr.dat a sigcfg.dat používam z Elvas Tower fóra, kde ho umiestnil člen m61. V danom príspevku je to ten pribalený Train simulator.zip. Neviem, či je to najnovšia úprava, ale určite je novšia, ako si ty pribalil k danej aktivite. Skús si to odtiaľ stiahnuť a vyskúšaj si návestidlá vo Viedni. Mne v tejto úprave (aspoň si myslím) svietia všetky. Ak ti to nepôjde z odkazu stiahnuť, môžem ti to zaslať súkromne.
http://www.elvastower.com/forums/in...correctly/page__st__10__p__212067#entry212067