Pikku
Pomocník strojvedoucího
Slow but sure...Velbloudy 130... Překlopil bych si ji do RW
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Slow but sure...Velbloudy 130... Překlopil bych si ji do RW
To ti jen připadá, na rozdíl ode mne ji má @smejki vymodelovanou správně. Možná tě zmátly jeho antény, které mi laskavě zapůjčilHonzo, príde mi to ako strecha 242 od ŠmejkihoAlebo sa teda aspoň sakramentsky podobá...

Tady jde o jednu ze zkoušených fičur pro OR. OR má vlastnosti osvětlení převzaté z MSTS a jednu jedinou masku, která určuje charakter světla (světelného terče reflektoru). Lze ji sice vyměnit za jinou, ale každá další aktualizace OR ji zase přepíše na výchozí. A že aktualizace jdou i několikrát do týdne. Problém je právě v podobě té defaultní masky, která dělá malý terč s paprsky okolo. To vůbec neodpovídá osvětlení modernizovaných lokomotic s použitím LED světel. Proto se u tohoto modelu zkouší varianta se svítící texturou a definice svícení pro toto světlo je vynechaná.... nefungují korektně světla. Vzadu nesvítí červená. Vpředu zůstávají svítit. Když jsem na prvním stanovišti tak dálkové halogeny mají dvě intenzity svícení. To má dvouvláknové halogeny? ...