Timetable Jak na to a postřehy ostatních

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Howky
  • Datum začátku Datum začátku
Udělal jsem to, jak říkáš, přes to "save visited stations", udělal jsem si tedy nový timetable, ale vyskakuje na mě úplně stejný error a já už nevím co dělám špatně. Jestli to není tím, že mám možná špatný soubory sigcfg a sigscr. Jestli to má nějaký význam, že by mi padal stejný error. Jestli byste nedokázali poslat ty soubory sem na trat321, protože já jsem asi blbej v tomhle. Ale podle toho, co psal Vojta365 to bohužel nic nemění na ničem :/

Problém jsme vyřešili přes SZ, ale varování pro všechny zní: Naučte se pojmenovávat soubory! Tady byl problém opět v tečkách v názvu path souboru, ale platí to obecně.

Ahojte, konecne jsem se od dob tvoreni aktivit v MSTS pustil do tvoreni v OR 1f603.png nicmene jedno mi chybi a to, ze v MSTS Editors and tools jsem se vzdy na udelanou aktivitu mohl podivat ''provozne'' jak a kde ty soupravy jedou s tim, ze jsem i videl v realnem case a podle toho upravoval prujezdy zastavkami apod....ted v timetable viewru jen naplanuju a vytvorim...ale uz nevidim, jak to realne jezdi....jde to pomoci neceho udelat prosim ? 1f642.png

Ja si v TT vytvorím "testovací vlak", ktorému nadefinujem trasu na nevyužívanú koľaj a so štartovacím časom, keď chcem niečo odskúšať. Potom ho v OR spustím, a cez dispečerské okno sledujem ostatné vlaky, prípadne sa cez pohľad 2 prepnem na konkrétny vlak. Dá sa aj zrýchliť simulácia, ale pri príliš veľkom zrýchlení to občas začne blbnúť.

Back
Nahoře