Timetable Jak na to a postřehy ostatních

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Howky
  • Datum začátku Datum začátku
Podle mě je to dobrá věc, hlavně proto, že mi stačí jeden TT místo 10 aktivit a můžu si určit s jakým vlakem pojedu. Má to ale i své mouchy. Jak bylo uvedeno nahoře, tak jsem měl problémy s lomítkem, kdy mně vlaky ve stanici nestavily a já nevěděl proč. Byl tu také další problém s názvy consists. Problém byl v tom, kdy velikost názvu consists byl větší než název hnacího vozidla, to mi poté vyskočila hláška, že velikost kolekce nesmí být větší než...s tímto problémem jsem se celkem dost protrápil. Určitě ve tvoření TT nejsem žádný odborník, ale postupně jsem nějaké věci vychytal a základní TT si dokážu vytvořit.

Snažím sa o vytvorenie TT pre ŽSR130 a mám problém pri AI Osobákoch GA-TT. Kedže trať je smerom na Gáň nie je postavená, tak nech mi postaviť voľno pre vlaky a teda nechcú sa pohnúť z Galanty. Dá sa to nejak riešiť, aby ignoroval červenú?

Když se nepostaví vlaková cesta, je někde problém. Buďto v cestě nebo je ten oddíl obsazen jiným vlakem. Klidně mi napiš do SZ a můžu se ti individuálně věnovat. :)

Zistil som, že problém je v mape, vchodové návestidlo od Serede vôbec nefunguje a preto sa nechce traffic pohnúť,zatiaľ som to teda vyriešil šalamúnsky- Osobák, odíde smerom na Sládkovičovo a tesne za stanicou zmizne.

Zdravím,

Narazil jsem na problém s timetablem. Vytvořil jsem si ho pro trať Alfold 7.2. Vše funguje jak má, ale nefunguje mi načtení hry po uložení. Zkusil jsem vymazat u timetablu všechny vlaky a nechat tam jen jeden. Tim jsem projel celou trasu bez problémů. I při uložení tohoto očesaného timetablu to při načtení to vyhodí chybu, níže posílám hlavní část logu. Používám verzi OR s ARR 6.0. Neví někdo kde je zakopán pes??

Moc děkuju za rady !

Error: System.IO.EndOfStreamException: Za koncem proudu nelze číst.
v System.IO.__Error.EndOfFile()
v System.IO.BinaryReader.FillBuffer(Int32 numBytes)
v System.IO.BinaryReader.ReadInt32()
v Orts.Simulation.TrainOnMovingTable.Restore(BinaryReader inf) v E:\OR_DEV\Testing_New\Source\Orts.Simulation\Simulation\Turntables.cs:řádek 790
v Orts.Simulation.MovingTable.Restore(BinaryReader inf, Simulator simulator) v E:\OR_DEV\Testing_New\Source\Orts.Simulation\Simulation\Turntables.cs:řádek 137
v Orts.Simulation.Turntable.Restore(BinaryReader inf, Simulator simulator) v E:\OR_DEV\Testing_New\Source\Orts.Simulation\Simulation\Turntables.cs:řádek 377
v Orts.Simulation.Simulator.Restore(BinaryReader inf, String pathName, Single initialTileX, Single initialTileZ, CancellationToken cancellation) v E:\OR_DEV\Testing_New\Source\Orts.Simulation\Simulation\Simulator.cs:řádek 524
v Orts.Viewer3D.Processes.GameStateRunActivity.Resume(UserSettings settings, String[] args) v E:\OR_DEV\Testing_New\Source\RunActivity\Viewer3D\Processes\GameStateRunActivity.cs:řádek 446
v Orts.Viewer3D.Processes.GameStateRunActivity.<>c__DisplayClass35_0.<Load>b__3() v E:\OR_DEV\Testing_New\Source\RunActivity\Viewer3D\Processes\GameStateRunActivity.cs:řádek 155
v Orts.Viewer3D.Processes.GameStateRunActivity.Load() v E:\OR_DEV\Testing_New\Source\RunActivity\Viewer3D\Processes\GameStateRunActivity.cs:řádek 191
v Orts.Viewer3D.Processes.LoaderProcess.Load() v E:\OR_DEV\Testing_New\Source\RunActivity\Viewer3D\Processes\LoaderProcess.cs:řádek 159
v Orts.Viewer3D.Processes.LoaderProcess.DoLoad() v E:\OR_DEV\Testing_New\Source\RunActivity\Viewer3D\Processes\LoaderProcess.cs:řádek 138
v Orts.Viewer3D.Processes.LoaderProcess.LoaderThread() v E:\OR_DEV\Testing_New\Source\RunActivity\Viewer3D\Processes\LoaderProcess.cs:řádek 109
v System.Threading.ThreadHelper.ThreadStart_Context(Object state)
v System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state)
v System.Threading.ThreadHelper.ThreadStart()

Dobrý den udělal jsem si tento timetable:
Ale kdyš jsem ho spustil ukázala se tato chyba:

Přílohy

• timetable 3614.jpg
    timetable 3614.jpg
    350.7 KB · Zobrazeno: 35
  • eror index.jpg
    eror index.jpg
    637.7 KB · Zobrazeno: 35
No,mně to taky vyhazovalo tuto zprávu,ale už jsem zapomněl,jak jsem to opravil,
tak jsem zase zkoumal a po třech hodinách jsem přišel na to ,že timetable nesnáší tečky,
proto si musíš pojmenovat consisty(nebo i popř. path)bez teček.Dále si oprav v jízdním řádu
odjezd Os 3613,kde máš překlep 46:39:30.
Snad je to vše.

Má někdo z Vás zkušenosti z tvorbou timetable pro trať 321? Podařilo se mi úspěšně vytvořit obrat soupravy ve stanici Praha-Holešovice, kdy vlak přijede a pomocí runround lokomotiva objede soupravu a řádně odjede ze stanice podle jízdního řádu. Když jsem se však o úplně to samé snažil ve stanice Praha hl. n. najednou to vůbec nefunguje. Lokomotiva zůstane stát do nekonečna před "stůj" případně když ručně pomocí dispečerské aplikace povolím jízdu tak lokomotiva sice objede soupravu ale většinou zůstane stát na posledním návěstidle před soupravou na kterou má najet.

Ví někdo v čem by mohl být problém nebo je to tím, že je nádraží rozdělený na dvě části a runround to asi nezvládá?

Ahoj, snažím se rozjet svůj timetable na 323ce a už jsem zoufalý, kvůli tomuto erroru, nedokázal by mi někdo poradit?

System.Collections.Generic.KeyNotFoundExeption: Daný klíč není ve slovníku k dispozici.

Díky

Pravděpodobně ti něco chybí. Mě se toto zobrazovalo když jsem měl neaktuální consist. Ale může to být takřka cokoliv, ORTS se meze nekladou. :D

Pravděpodobně ti něco chybí. Mě se toto zobrazovalo když jsem měl neaktuální consist. Ale může to být takřka cokoliv, ORTS se meze nekladou. :D
Tak consist, možná to že se při zadávání do timetablu zobrazí:
<814177+914117>
Nwm jestli je to dobře s těma šipkami, 814 nijak neupravovany pote co jsem je stahl od pikka

Přílohy

• 20210118_215258.jpg
    20210118_215258.jpg
    276.1 KB · Zobrazeno: 28
Ty šipky jsou v pohodě, ale je ten consist jako celek v pořádku? Zkus ty consisty promazat a vytvořit vlastní. Pokud to nepůjde ani pak, hledaj problém jinde. V cestě, v čemkoli jiném.

Ty šipky jsou v pohodě, ale je ten consist jako celek v pořádku? Zkus ty consisty promazat a vytvořit vlastní. Pokud to nepůjde ani pak, hledaj problém jinde. V cestě, v čemkoli jiném.
moc rád, je problém někde v consistech, ale nevím jak otočit vůz:rolleyes:

Ahoj mám problém vše vytvořím tak jak mám a hlásí mi to přesně tohle: daný klíč není ve slovníku k dispozici prosím pomožte

Path, Con, nebo něco co TT potřebuje k "existenci" jsi pravděpodobně omylme smazal, nebo přejmenoval.

Back
Nahoře