Motorové lokomotivy (nejen) ČKD pro Open Rails z dílny Pikku Locomotive Works Inc.

A mezitím, co v okolních vláknech probíhá lítý boj za záchranu jazyka českého, sebeúcty a kdoví čeho ještě, my nejsme jako politici, protože makáme. :cool: @Daniel Marek se snaží co to jde a šmrdlá v pejntbruši (čechismus!) nějaké omalovánky, abyste se pak časem mohli svézt s další dvouagregátkou. Takže nakonec očekávaný anglismus nakonec - #still#wip . ;)

scr04.jpg

#still#wip (anglismus!) Přeci vidíš Tome, že to není pořád hotové, nejsou ani otexturované žaluzie chlazení, kabina plus hromada drobností.
Omalovánky rulez. Kam sa hrabe 50 odtieňov modrej ;)
Mít tak stroj času, nafotil bych si je a bylo by. Takhle to nejde jinak. (Naštěstí je všude hromada šikovných kreslířů jak je poznat ze screenu (anglismus!).) Koneckonců, je to pořád to nejlepší, co mám k disposici (archaismus!) .

Hype! Hype! Hype! Hype! (serie anglismů, kombinovaná s newspeakem) scr06.jpg

P.S. zajímalo by mě, kdo designoval u originálu pluhy, jsou tak ... nezvyklé :eek:

Tomu sa hovorí nasvietená scéna. A nemám na mysli Novú scénu. Vlastne je to jedno. Ani jednému nerozumieš. ;)

Však som Honzo hodil do koša ten môj pokus......Bolo to síce maľované, ale s fotiek a to sa už dnes nenosí.....

Však som Honzo hodil do koša ten môj pokus......Bolo to síce maľované, ale s fotiek a to sa už dnes nenosí.....
Ale prosímtě. Spíš mi pověz jak se ti točí větráky u ragulina. U dvouagregátek řeším stejný problém.

ja ich u M275.0 mám plynulé, ale je pravda že sa netočia v závislosti od rýchlosti či výkonu ;)

Back
Nahoře