Daniel Marek
Posunovač
Hlavní malíř s dovolením půjde už spát.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Nooo, išlo by použiť fotky z múzejného vrútockého stroja T435.093 a jeden červený je u súkromného zberateľa v Pezinku. Ale cez okná som na tú vzdialenosť nerozoznal či je to malý alebo veľký hektor. Fotky na červeného hektora T435.093 som Ti poslal kedysi dávnejšie.... Buďte shovívaví při hodnocení, všechno je ručně dělané bez fotografií na skin. Koneckonců kdo z vás dnes nafotí T458.1 ve službě.![]()
@BR601 a je mi ho skutečně líto, protože spolupracovat se mnou je skutečně za trest.
Z malého hektora sa mi to robiť nechcelo a tak som si zvolil strastiplnejšiu cestu (čo je pre mňa v mnohých prípadoch typické) vytvoriť omaľovánku. Na prvý krát som to nechal tak, no nejako to vo mne ožilo a postupne sa snažím dokončiť všetko rozrobenéNooo, išlo by použiť fotky
S fotiek vie pracovať každý

Optimismus je nedostatek informací. Dneska je na uložto všechno, včetně mojí kompletní zveřejněné tvorby, která je samozřejmě stále zadarmo dostupná pro všechny na známých stránkách. (Jediných skutečně známých stránkách.)... download na model nebude na kdejakých pochybných úložiskách, ale celkom iste u samotného majstra Pikka...