Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Optimismus je nedostatek informací. Dneska je na uložto všechno, včetně mojí kompletní zveřejněné tvorby, která je samozřejmě stále zadarmo dostupná pro všechny na známých stránkách. (Jediných skutečně známých stránkách.)
Poněvač trainset byl ve stafu totálních duplicit s blbými názvy a třeba 321 byla ve stavu, kde chybělo xxx věcí.![]()
Tak, tak , přesně je to jak říkáš. Akorát jsem řešil teď jeden problém, a sice ten, že mi nejde spustit MSTS Activity editor. Mám totiž nové Win 10 a vůbec se do toho nemohu dostat. A MSTS AE je jediná utilita, kde se dají vytvářet aktivity i pro OR.Třeba to je tak schválně něco jako protipirátská ochrana. "Kopíruješ? Pořádně si nezahraješ!"
to si nemyslím, jde o to se jen do toho ponořit a pochopit kde co je, já to taky musel pochopit při stavění tratí.Kdybych měl dělat traffic a hlášky přes teyto porgramy pro moje aktivity, tak budu jednu dělat tak pět let.![]()
Dan J.- trasu která byla vytvořena lze znovu editovatv Track Viewer v OR
Tak vy nedáte pokoj.A taky automaticky opravit. Pokud to nejde opravit - sám ti vypíše, kterou cestu musíš ručně předělat.
Pro tebe připravuji jinou lahůdku do Konvert Simulátoru. Nech se překvapit Romane.... teď by Jsi to mohl ještě překlopit do Konvert simulátoru.
Tak mě to asi lépe neutáhne ntb. Ale fakt je, že ty stíny vrhané modelem trolejí nejsou nic moc.Nádherná práce! To stínování OR by se mohlo zlepšit. Asi by to chtělo znovu napsat SceneryShader.fx.