Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nejdříve si zkopírujte soubor M131.cvf někam bokem, kdyby se náhodou něco nepovedloPro svoje potřeby si může podle autorského zákona dělat se svou kopií každý kdo chce co chce. Horší je to s šířením té upravené verze veřejnosti. Řešením by mohlo být dát k dispozici návod, jak si to u sebe upravit a mělo by to být čisté.
Ať funguje, nebo ne, nejde o budík brzdy, ale tlaku ve spojce, která se v simulátoru stejně nepoužívá. Na M131 žádný budík tlak v brzdovém válci neukazuje.Ahoj.
Zde nevím, jestli to není jen v ORCZ, ale v kabině mi nejde anmace měřáku, který ukazuje tlak při zabrždění.
Zobrazit přílohu 43065
Aj! Tak tohle jsem nevěděl, měl jsem zato, že jde o ukazatel tlaku při zabrždění. Děkuji za vyvedení z omylu. Jen si říkám, jak fíra věděl, že souprava povolila.Ať funguje, nebo ne, nejde o budík brzdy, ale tlaku ve spojce, která se v simulátoru stejně nepoužívá. Na M131 žádný budík tlak v brzdovém válci neukazuje.
Na tomto videu je vidět pohyb ručičky budíku při manipulaci se spojkou.Aj! Tak tohle jsem nevěděl, měl jsem zato, že jde o ukazatel tlaku při zabrždění. Děkuji za vyvedení z omylu. Jen si říkám, jak fíra věděl, že souprava povolila.
Eng naladěný pro režim brzdění GJozef, chcem sa spýtať: u mašiny 184.5 SD-KD čo znamená index "G" u druhého engu ? Vďaka.
DíkyEng naladěný pro režim brzdění G

Ještě ne, ale brzy ano.... Lokomotivu řady 130 vydal nedávno Pikku na svých stránkách v balíku a jinými stroji stejné řady...