Ahoj znovu a pořád dokola:
1. tvorba aktivit pro OR se musí dělat ve dvou editorech.
2. Někdo edituje zbytek ručne, což je práce navíc a není vlastně vidět hned jak se aktivita chová.
3. Nevěřím tomu, že se tak dá udělat aktivita, která třeba obsahuje 12 hodinovou práci na manipuláku s posuny a více jak 500 hláškama na pozici + časové hlášky + zprávy typu připojit vozy a jinýma vychytávkama, v tom je prostě AE MSTS bezkonkurenční.
Activity editor MSTS normálně funguje pod Win10, tak proč děláte vozy (chcete dělat), které s ním nespolupracují, a to za každou cenu?
To jen proto, že něco jde jinak než v MSTS před pár lety? Když tvůrci OR vlastně vybrali z MSTS co se dá, kromě editoru aktivit, ve kterém úkon na jednu situaci v posunu zabere půl hodiny, ale při tvorbě v editorech OR hodiny 2, když třebba děláte na trati 321, nebo BP, tak ještě dýl? Je to postavené na hlavu, když se ladilo pro MSTS byl editor a tenhle problém nebyl, ale zde si tvůrci OR editor aktivit neosahali vůbec a vymýšlí kokotiny na druhou, místo aby rozdýchali to co je prověřeno a funguje na 100%.
Já osobně všechny skiny a modely do include ignoruji a nestahuji i když jsou nádherně zpracovány, ale bohužel se s nima nedá dělat aktivity v MSTS editoru a rady udělej to s jinými vozy a pak je vyměň jsou na... Dovedete si představit opravovat pak tyhle aktivity, já ne. Tohle mi prostě přijde jako naschvál, objevili jsme Ameriku a teď budem dělat takhle, ale že se tím komplikuje tvorba normálním harcovníkům, co tady dlěají xxx let aktivity né typu rychlík z A do bodu B, nikoho nazejímá a prosazují svůj názor.
Toť tak vše, pokud se nemude dát tvořit v AE MSTS a musel bych dělat v oněch "nových" programech pro OR který si "zapůjčil" celý základ z MSTS mimo editoru aktivit, tak mám spoustu jiné práce a kašlu na to.