Ok !!! Já kvůli jedné hře nebudu cpát penize do něčeho co mám jen pro zábavu.
Čau.
Hele na jednu stranu tě chápu, ale uznej, že tohle není argument. Na starým compu si taky nezahraješ nové hry. Je to jako s nedávným vydáním Mafia Remake. 80% uživatelů si stěžovalo na fórech, že nejdeou pod Win7, ale pouze pod Win10 a o náročnosti na GK a procesor se ani nemá cenu bavit. Tey pokud to budeš hrát se všemi detaily a né jako omalovánku. Odpověď byla jasná, Win7 je mrtvý a prostě přejďěte na desíky. To samé platí pro MSTS a postupný a dovolím si to takhle napsat, poněač celý OpenRails z MSTS čerpá, takře "Remake MSTS" s názvem OR. Takže stěžovat si, že nebudeš vrážet do PC sestavy, nemá smysl. Buď budeš mít počítač, jaký máš, a holt budeš jezdit jen MSTS, na který už za chvíli nebude nic nového, nebo vylepšíš sestavu a budeš pařit novější hru.
A ty si myslíš že má někdo z obyčejných uživatelů zájem o to aby aktivitu kvůli vašemu nahození loko a dalším postupům strávil půl hodiny jen stáním ve stanici a nejel?
S tímhle souhlasím se vším všudy a někde jsem k tomu tady psal připomínu. Ano, pokud fíra pouze střídá ve stanici, je tahle peripetie úplně nanic. Tohle by platilo pro fíru, nastupujícího na soupravu nákladního vlaku, na začátku směny, kdy obíhá celý vlak a dělá kontrolu soupravy před vypravení,. teď je ale otázka jak docílit toho, aby byly možné obě varianty a to asi ani není možné, jde jen o hru a vozy mají jen jedno ladění. Takže:
a) tenhle start aktivity co je teď a mně osobně to spíš leze na nervy, poněvač třeba střídání fírů ve stanici travá někdy jen 2 minuty a navíc to dělá bordel s přestupy na traffic a to je podstatnější.
b) vrátit start aktivit jak byl, ale ten vysokotlaký švih, samozřejmě ponechat.