Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zdravím,Mě zatím stále blbne u Mirelu brzdná křivka. Na displeji se dostanu na 100 a pak mi tam problikává 100 / 105 neustále dokola.
Jo tak u mě je to taky 95 / 100Zdravím,
s nejnovější verzí ORCZ/SK provedeny testy brzdné křivky Mirelu s těmito výsledky :
Trať 321 - vlastní jednoduchá aktivita.
Loko : ZSSK 162008-7
Vlakové cesty :
1. Vj.náv. - 60 a očekávejte 40, odj.náv. 40 a volno. Před vjezdem použito tlačítko + pro nastavení rychlosti 60 - Mirel dopočítal vše naprosto správně.
2. Vj.náv. - 60 a Výstraha, odj.náv. Stůj (použita funkce "Vynucovat červenou ..." v nastavení OR). Mirel dopočítal křivku na 60 v pořádku, při jízdě k návěsti Stůj dopočítal do rychlosti 100, pak několikrát problikla střídavě rychlost 95 a 100 a vše se ustálilo na výsledné rychlosti 100.
Když se vylepšuje OR k realitě, nebylo by fajn opravit ten Mirel tak, aby fungoval jak v reálu? Když se zmáčkne MAN, aby se nemusela k tomu ještě navyšovat rychlost?V reálu MAN stačí.
Jasně, je to chyba. Opravím večer.Když se vylepšuje OR k realitě, nebylo by fajn opravit ten Mirel tak, aby fungoval jak v reálu? Když se zmáčkne MAN, aby se nemusela k tomu ještě navyšovat rychlost?
Opraveno.Zdravím,
s nejnovější verzí ORCZ/SK provedeny testy brzdné křivky Mirelu s těmito výsledky :
Trať 321 - vlastní jednoduchá aktivita.
Loko : ZSSK 162008-7
Vlakové cesty :
1. Vj.náv. - 60 a očekávejte 40, odj.náv. 40 a volno. Před vjezdem použito tlačítko + pro nastavení rychlosti 60 - Mirel dopočítal vše naprosto správně.
2. Vj.náv. - 60 a Výstraha, odj.náv. Stůj (použita funkce "Vynucovat červenou ..." v nastavení OR). Mirel dopočítal křivku na 60 v pořádku, při jízdě k návěsti Stůj dopočítal do rychlosti 100, pak několikrát problikla střídavě rychlost 95 a 100 a vše se ustálilo na výsledné rychlosti 100.
Tohle se mi nedaří zreprodukovat. Šlo by vytvořit nějakou aktivitu, kde se jen rozjedu a hned se do dané situace dostanu?Zdravím,
mohli byste se, prosím, mrknout na funkci Mirelu u slovenských es?
Dneska jsem projížděl trasu EC 130 s 362.015. V Přerově vjíždím do šedesátkové vexle. Na návěstním opakovači potvrdím do MAN, přijedu za klacek a shodí mi to NZ2, protože jsem za návěstidlo přijel vyšší rychlostí, než ukazuje opakovač, tj. 40 km/h.
U českých mašin s Mirelem mi to dřív správně fungovalo. Když jsem potvrdil a objevilo se mi MAN, tak ta "zodpovědnost" zůstala na mně a dovolilo mi to do výhybky vjet takovou rychlostí, jakou mi ukazovalo návěstidlo. Díky![]()
Zdravím a děkuji za opravu. Pro jízdu k návěsti Stůj Mirel dopočítá max. rychlost na 40 km/h. Teď otestováno a v pohodě !Opraveno.
Ve verzi 1.2a to ještě fungovalo správně. Testovací aktivitu není problém vytvořit.Tohle se mi nedaří zreprodukovat. Šlo by vytvořit nějakou aktivitu, kde se jen rozjedu a hned se do dané situace dostanu?
Zdravím. Při jízdě s 350 mě na výstrahu začne odpočítávat MIREL, ale zasekne se na 145/150, problikává a nejde níže. Dělalo to i dříve a problém u mě trvá i u poslední aktualizace (15.1.2022 13.29).Opraveno.
Zde testovací aktivita s peršanem RJ 162.118 CZSK 1.5 a třemi Bmz, kde si můžeš ověřit jednak, že ti Mirel správně nepustí nad 40 km/h (47 km/h), když vjedeš do oddílu s červenou rychlostí nižší jako 40 a taky, že opravdu ten MAN nevyruší intervenci na indikovanou Vmax na zobrazovací jednotce, tedy když zároveň s MANem nezvedneš rychlost na 60, 80 apod.. V reálu opravdu stačí MAN. Jinak jsem zaznamenal, že živák nezaznamenává pohyby brzdiče a byť kvedlám s brzdičem, tak živák řve podle svých časů.Tohle se mi nedaří zreprodukovat. Šlo by vytvořit nějakou aktivitu, kde se jen rozjedu a hned se do dané situace dostanu?
mám dojem že CTRL+VJinak, kde se dá pls vypnout to houpání v kabině?
Ještě mě napadlo, jestli to nebylo v testu se třemi vozy tou malou zátěží, a bylo. Takže poznámku k Soundu beru zpět. Dal jsem 10 vozů a už nabíhá přes 1. i 2. bzzzJen trochu škoda, že sound nereálně nabíhá do výkonu přímo na 3.frekvenci. ARR 4.0 nebo možná 5.0 už uměla krásně nabíhat přes 1. a 2. frekvenci.
Zdravím,Zdravím. Při jízdě s 350 mě na výstrahu začne odpočítávat MIREL, ale zasekne se na 145/150, problikává a nejde níže. Dělalo to i dříve a problém u mě trvá i u poslední aktualizace (15.1.2022 13.29).
Zdravím,Kluci já potřebuju ty "jednoduché aktivity", bez toho se nehnu. Jedu jak debil 2 hodiny a nikde není žádný problém. Takže poprosím ty aktivity rovnou přidávat k příspěvku.
Což je v pořádku a podle reálu.Jinými slovy, jedu do odbočky 50 km/h, zvednu si proto na Vmax 60 a v dalším oddíle mi svítí taky nějaké mezikruží a ona tam ta zvedlá 60ka na Mirelu zůstane viset.