Dobrý den. S OR začínám. Kdysi jsem se věnoval MSTS, jako člověk z provozu hlavně tvorbě aktivit. A taky člověk co si již ze školy, či z práce pamatuje provoz z doby kolem roku 2000. Takže už jsem o něm dost pochytil věděl. Jelikož, ale můj starý PC přestal stíhat, dlouho vše načítal, přestal sem se tomu věnovat. Loni jsem si defakto hlavně kvuli MSTS pořídil nový stroj. I kvuli OR ke kterému jak jsem zjistil, všichni přešli. Jediné co zůstalo v PC staré, je grafická karta. Protože loni nebylo možno, nějakou dobrou rozumě pořídit. Člověk, který mi ho sestavoval však tvrdil, že karta naprosto postačuje. A teď k mému problému. Stahnul jsem si verzi OR cz/sk 1.5, automaticky se aktualizuje, takže včerejší verze. Všechny soubory k trati jako textury a tak. Dale jsem si stahl pack 363 a vše k němu. Nastavil jsem nastavení OR podle návodu. Stahl jsem i Riva tuner. Když jsem si pak ve volné jízdě zkoušel rozjet staženou 362.161 nějaké klasy OR se mi trochu cukalo. A při rozjezdu mašina od prního momentu neustále ve skluzu, rychloměr při jízdě i bez výkonu skáče sem a tam ,až po chvíli spadne výkon úplně. Zkusil jsem tedy omezit grafické nároky, v nastavení zkrátil dohlednost atd. Ve volné jízdě se přestal OR škubat a najednou jsem se plynule rozjel a jel. Zkusil jsem tedy vytvořit si aktivitu. Na TGM mi peršan přiveze Sp z Děčína. Zastaví odpojí, a já s 363.030 na něj najedu a pokračuji do Libně. Už při cestě strojně na soupravu rychloměr opět posakuje, ale dojedu. Připojím soupravu, vše odbrzdím vše volné, když chci odjet mašina opět pernamentně a skoro nikam nedojedu. Fps je tak 6 až 9. Tady na foru jsem četl, že to dělá to nízké fps. Jsem myslel, že naopak fps vadí když je vysoké, proto se omezuje. Nevíte čím by to mohlo být. Opravdu si nemyslím, že bych měl archaické PC. Nebo by to mohlo být tou starší grafickou kartou? Případně co s tím? Díky.