CZSK verze 1.5

Ahoj, nevím od které verze. Ale po najetí na vozy traffic nerespektuje zadanou platformu, neotevře dveře, a hned jede zpět s celou soupravou:

TRFDVERE.jpgTRFDVERE2.jpg
Ještě zkusím, zadat následnou stanici traffic, ale myslím, že to něpomůže. Pokud dám WP hned za bod změny směru, traffic tam stojí a dveře neotevře.

EDIT:
Nepomohlo ani zadání následné další stanice.

Ahoj, můžeš tu situaci zkusit v NewYear MG verzi? Nevím o tom, že bychom do toho nějak zasahovali.

Pardón, samozřejmě v MG, psal jsem to z mobilu a ještě z práce narychlo... On jakoby OR tu stanici vůbec nevidí, je pravda, že je tam pouze jedna nabidka nikoliv dvě, ale tragedie to není, prostě neotevře vrata je kosa. Ale musel jsem dát klasicky ten WP hned za revers. Jak bude aktivita vydaná, může se špekulovat.

Hoši vyhoďte z Heršpic vypínačku, když ji tam Zbyněk nemá, nebo ji Zbyněk tam dodá?

Ale také je možné, že jsem na nějakou vypínačku někde zapomněl. Když tak doplním. Ale že by byla v Heršpicích ve stanici?

Prosím ostatní aktivitáře i hráče, zkuste přejít do jiné soupravy, zda vám to nepadá jako mě.
Hoši vaše zvuky a OR MG nejde dohromady, co tam vadí netuším, buď okolky nebo skřípání brzd.

Prosím ostatní aktivitáře i hráče, zkuste přejít do jiné soupravy, zda vám to nepadá jako mě.
Hoši vaše zvuky a OR MG nejde dohromady, co tam vadí netuším, buď okolky nebo skřípání brzd.
Áno padne to. Ale nepadne to pri x6x a x5x ktoré sú už plné ladené. Pri ostatných padne.

Vozidla se zvukem laděným pro CZ/SK verzi využívají nové triggery, které MG nezná. Bohužel nechápu, proč MG verze tyto nové triggery neignoruje tak jak to dělá u jiných věcí. Tohle neovlivníme. To je problém MG verze.

Áno padne to. Ale nepadne to pri x6x a x5x ktoré sú už plné ladené. Pri ostatných padne.
Moment, nemám kdy to vyzkoušet, tím chceš říct, že ORCZ padá pokud přejdeš do jiné soupravy? Jen nepadne, když jsou v soupravě stroje ladění na ORCZ X6X a X5X? To je pak velmi špatně. Tohle by se muselo každopádně opravit.

Moment, nemám kdy to vyzkoušet, tím chceš říct, že ORCZ padá pokud přejdeš do jiné soupravy? Jen nepadne, když jsou v soupravě stroje ladění na ORCZ X6X a X5X? To je pak velmi špatně. Tohle by se muselo každopádně opravit.
Je to moj postreh. Nech skusi i jiní ako to je.

A sparávný postřeh hoši, tohle je fakt problém, přestupy v aktivitách mám běžně, třeba z Bobiny na 475.1 coby rekreační vlak z roku 1969, nebo aktivita Modrý Portugal a podobně, Teď jsem vyzkoušel přejít z Kredence M262 do 810ky směr Malá Morávka v Bruntále a okamžitý pád OR:
PADPRECHOD.jpg

Tím bych chtěl opravdu urgentne poprosit o opravu problému, jinak je moje větší polovina aktivit nehratelná. Tohle byla a je výsada OR oproti MSTS a znefunkčnění je velký problém.

Back
Nahoře