Problém s timetablem

TheMortyCZ

Začátečník
Zdravím, chtěl jsem si vytvořit Timetable na rj 257 Vindobonu z Bad Schandau do Praha - Holešovice. Bohužel i přesto že mám v timetablu název stanice a cesta vede přes Ústí nad Labem tak se mi v jízdním řádu přímo ve hře stanice Ustí nad Labem hl.n. nezobrazí! Nevíte někdo co s tím?

Snímek obrazovky 2021-12-26 183146.jpgSnímek obrazovky 2021-12-26 183424.jpg

Tak už nevím, mně to tak vždycky fungovalo. Ještě si můžeš v trackvieweru nechat udělat (v jedný z nabídek tý horní lišty) soubor, kde jsou vypsaný všechny koleje, který ten vlak projíždí a od tama ty, co chceš, zkopírovat, ale to je asi zbytečná práce.

Tak už nevím, mně to tak vždycky fungovalo. Ještě si můžeš v trackvieweru nechat udělat (v jedný z nabídek tý horní lišty) soubor, kde jsou vypsaný všechny koleje, který ten vlak projíždí a od tama ty, co chceš, zkopírovat, ale to je asi zbytečná práce.
Mohu se zeptat jak se to dělá?

Díky moc, ono se ústí jmenuje na trati 321 Usti nad Labem proto mi to nešlo.

Díky moc, ono se ústí jmenuje na trati 321 Usti nad Labem proto mi to nešlo.
celkově než psát názvy stanic jednotlivě, tak si nechat uložit názvy těch stanic v cestě (tedy Save visited stations) a z toho to vytáhnout a odmazat stanice na kterých nechceš stavět.

celkově než psát názvy stanic jednotlivě, tak si nechat uložit názvy těch stanic v cestě (tedy Save visited stations) a z toho to vytáhnout a odmazat stanice na kterých nechceš stavět.
Tak ono stačí když tam necháš všechny stanice který ti vyjedou z Track Vieweru a nepsat k nim v timetablu nic.

Back
Nahoře