Skiny Nicolas

Nahoře jsou zapsané comenty. Kouknu na to, ale že by to vadilo zrovna TSRE, to vidím poprvé i já. :-)

Nahoře jsou zapsané comenty. Kouknu na to, ale že by to vadilo zrovna TSRE, to vidím poprvé i já. :)
Pôvodne to mám takto Name ( "CDC Laails 031 "A" pra." ) avšak TSRE to berie iba iba CDC Laails 031 a tým to končí, čiže treba odstrániť úvodzovky spred a za A. Potom TSRE bude brať celý názov. Treba to tak urobiť pri všetkých.

Keď už o nej hovoríme tak aspoň ukážem aktuálny stav, pomerne dlho bolo z mojej strany o nej ticho. Nechýba už veľa veci na dokončenie, podstate iba drobnosti, ako zladiť pruhy do jednej výšky aby to sedelo. To isté ešte s ODC 742.540, ak sa podarí tak myslím že v priebehu budúceho týždňa by mohli uzrieť svetlo sveta, avšak toto je len orientačné obdobie kedy by to mohlo byť. Môže to byť skôr alebo neskôr. Zobrazit přílohu 33400Zobrazit přílohu 33401
Super, tá poteší.

Pôvodne to mám takto Name ( "CDC Laails 031 "A" pra." ) avšak TSRE to berie iba iba CDC Laails 031 a tým to končí, čiže treba odstrániť úvodzovky spred a za A. Potom TSRE bude brať celý názov. Treba to tak urobiť pri všetkých.
Nebo řetězec "A" s úvozovkami " nahradit jinými např. jednoduchými úvozovkami viz 'A'.

Back
Nahoře