Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tohle nevím, jak přesně funguje, vylezeš ven a musí jako do ruho kabiny a když jsi tam, tak kl.: "+"?Tak máš vyběhnout ven přes volný pohled "8" a změnit stanoviště. Simuluje to vystoupení fíry z loko, aby nemusel strojovnou. Tohle jsem už psal.
Do druhe (seká se mi telefón...)do ruho
Tak fungují, tak nevím, co se v daný moment posr...Po změně stanoviště, SD 130, nesvítí kužely světla na trať, svatla na mašině ano.
Ahá, to bude ono. Dík za objasnění situace.Pokud tím kuželem myslíš dálkový reflektor, tak si ho pravděpodobně před přechodem, na druhém stanovišti zapomněl vypnout. On pak nesvítí. To se mi nedávno taky stalo.

Já bych se na to vykašlal. Při posunu s vozy ty zadní náv. světla stejně nejsou vidět, a při posunu se samotnou mašinou bych hold vyjel pouze s předními, a zadní zapnul až při přechodu na druhou stranu po vyjetí. A potom bych je zase při posledním přechodu zhasnul.... - Shodím směták a jdu na 2. stanoviště zapnout pozičky, nic jiného, nezamykám pult nic, jen shodím ten smeták přejdu, rozsvítím pozičky vzadu a vrátím se zpět a opět zvednu smeták. ...
Zapomněl jsem dodat, že to samozřejmě nelze praktikovat když je někde v okolí cvičnej, kádéčko, nebo ňákej bonzák!... Ale kdysi mi někdo tvrdil, že je to proti předpisům. ...
No proti předpisům to sice je, ...
"Vsjo jasno..."Zapomněl jsem dodat, že to samozřejmě nelze praktikovat když je někde v okolí cvičnej, kádéčko, nebo ňákej bonzák!![]()
To ja zase otázka sjednávání posunu.... o které jste nevěděli, ...
Nad ránem po mlhavé noční jsme nebývali někdy nejhbitější. A i "doprava" při sjednávání posunu něco opomněla.To ja zase otázka sjednávání posunu.
Ale já měl na mysli pouze vyjetí loko od vlaku, kdy na zhlaví (záhlaví, ve šturcu) fíra hned jak přejde, ta světla na druhém stanovišti rozsvítí.![]()