Dan J.
Strojvedoucí
Ono se těžko dokopat k něčemu předem danému, když hlavně nevíš, jak to na Severu chodí v dolech, posuny a nakonec spoj samotný. Vím, že jsem ti to slíbil a snad na to i dojde. Já ani u téhle chystané aktivity neplánoval, takovou megovku. Měl to být pouze 3. díl aktivity ke dvoum předchozím, co vyšly pro trať 323. A proč to dělám jako celek je zcela jednoduché. Donutit hráče, aby projel misi v pořadí, jak má a konec je takový bonus a nuda to rozhodně nebude. OR je hra a tak jsem tuto záležitost i pojal. Prostě jako v jiných hrách, jedeš misi, uložíš a pokračuješ dál, než se dostaneš do závěrečného levlu. V COD taky nehraješ za jednoho vojcla a děj se vyvíjí a tak tomu je i v této aktivitě, kdy nejedeš za jednu postavu.
Takže přes vánoční svátky, budou mít přani co dělat.
K počasí, jo ok, chápu, ale těch mlh pod skoro vším, je fakt moc. Sám jsem začal používat dynamické ze simu, bo se mi líbí a líbí se mi, že když jedu aktivitu vícekrát, vypadá vždy jinak.
K počasí, jo ok, chápu, ale těch mlh pod skoro vším, je fakt moc. Sám jsem začal používat dynamické ze simu, bo se mi líbí a líbí se mi, že když jedu aktivitu vícekrát, vypadá vždy jinak.