Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Alt+F4 tuším a budeš to tam mít.Zdravím, z monitoru tratě zmizely barevné symboly návěstí.

Jo, událost jsem opravil. Kdyžtak ji vyzkoušej,Alt+F4 tuším a budeš to tam mít.
Iciku, dneska jsem příšel na další věc, přestala fungovat základní událost:
"Zastavit na konci trasy"
Tahle událost po odpočtu cestujících v poslední stanici ukončila aktivitu.
Aktivita končí neuzavřená takto:
Zobrazit přílohu 35605
Jinak od problému na reversu, už jsem byl odbaven všude.
Díky, na monitor tratě zafungovala kombinace SHIFT+F4.Alt+F4 tuším a budeš to tam mít.
Iciku, dneska jsem příšel na další věc, přestala fungovat základní událost:
"Zastavit na konci trasy"
Tahle událost po odpočtu cestujících v poslední stanici ukončila aktivitu.
Aktivita končí neuzavřená takto:
Zobrazit přílohu 35605
Jinak od problému na reversu, už jsem byl odbaven všude.
Vyřešeno. Ten hajzlík ztratil vzdálenost od nejbližšího návěstidla a nevěděl o něm, tak tě nechal stát.Ahoj, proč mne nechce v Miloticích odbavit výpravčí? Celou dobu to fungovalo, tedy někdy do léta, teď jsem nahodil a chystám k vydání.
Trase: Vrbno - Milotice (tam je zadán parametr deset tis. + počet nových cestujících a všichni jsou ve voze). Začátek a konec aktivity ve Vrbně u stejného perónu, ale to vliv nemá. Jakoby v těch Miloticích počítal nevím co. Přitom v jiné aktivitě v Javorníku stejná situace na revversu a noemálně mne vypraví. Netuším, kde je zakopaný pes.
Zobrazit přílohu 35602Zobrazit přílohu 35603
Odjel jsem bez výpravy a v dalších stanicích na cestě zpět do Vrbna už v pohodě. Tohle už mi jednou ORCZ udělal v Lipová Lázně Jeskyně. Zde ale nepomáhá ani přeuložení.
EventCategoryTime (
EventTypeTime ( )
ID ( 3 )
Activation_Level ( 1 )
Outcomes ( )
Name ( "polojasno start aktivity" )
Time ( 0 )
ORTSWeatherChange (
ORTSOvercast ( 0.3 0 )
)
)
EventCategoryTime (
EventTypeTime ( )
ID ( 4 )
Activation_Level ( 1 )
Outcomes ( )
Name ( "1820-1840 se zatahne" )
Time ( 2700 )
ORTSWeatherChange (
ORTSOvercast ( 0.9 900 )
)
)
EventCategoryTime (
EventTypeTime ( )
ID ( 5 )
Activation_Level ( 1 )
Outcomes ( )
Name ( "1838-1841 jemny dest" )
Time ( 3780 )
ORTSWeatherChange (
ORTSPrecipitationIntensity ( 0.500 120 )
)
)
EventCategoryLocation (
EventTypeLocation ( )
ID ( 6 )
Activation_Level ( 0 )
Outcomes ( )
Name ( "zac mlha pred karlovice" )
Location ( -5448 14854 459.158 -156.401 2 )
TriggerOnStop ( 0 )
ORTSWeatherChange (
ORTSFog ( 1500 60 )

Pro počasí, vytvořené aktivitářem, jsem udělal v update vyjímku. Dynamické srážky by se jeho počasí neměly týkat. Prosím ověř.Tak teď na to koukám dál a ono to líta v rozmezí 0.500 - 1.000, to je špatně, pokud chci jen rholení je problém. To střídání intensity deště by nemělo být tak skokové, když už +/- 30. Jak silně bude pršet si určuje aktivitář u tvorby dynamiky, ale tady mi to udělá ze slabého deště průtrž. Nebo to v případě vlastní tvorby dynamiky úplně zakázat.
A kolik dáš, když to někdo udělá?Ahoj, jedna pouze kosmeticka. Po přestupu do AI vlaku, jsem se úplně lekl, neboť pod tabulkou stanic jsou uvedeni i paxové, kteží však nenastupují. Vlak je ale normálně odbaven píšťalkou, jen je to matoucí.
Zobrazit přílohu 35629
Jooo, kdyby nastupovali, to by byla jiná.![]()
Kdyby jsi bydlel kousek, pozval bych tě na pivko.A kolik dáš, když to někdo udělá?![]()