CZSK verze 1.8

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Icik
  • Datum začátku Datum začátku
Pokud jsi posunovač a ne fíra, proč ne. :) Hoši, při svěšování při manipilákách to bude pakárna jak sviňa. Hledat pod tabulkama, který vůz po najetí v soupravě má být zavěšený atd... Zaberete s banálním svěšen, co udělá posunovač za cca 2 minuty, nejmíň 5 a aktivity starěích dat budou nehratelné. Takže pokud, zadat jako volbu v menu ORCZ: "ruční svěšování vozů".

V nastavení by mohla být volba, aby si hráč vybral zda to bude automatika nebo manuální :)

Na oživení MP paráda :)

Pokud jsi posunovač a ne fíra, proč ne. :) Hoši, při svěšování při manipilákách to bude pakárna jak sviňa. Hledat pod tabulkama, který vůz po najetí v soupravě má být zavěšený atd... Zaberete s banálním svěšen, co udělá posunovač za cca 2 minuty, nejmíň 5 a aktivity starěích dat budou nehratelné. Takže pokud, zadat jako volbu v menu ORCZ: "ruční svěšování vozů".
A vem to tak, už nyní máš v klasické verzi možnost si zapnout okno, kde si to všechno pěkně naklikáš. Pokud by tohle měla i CZ/SK verze. Tak by to oživilo hru.

Přílohy

• operator.jpg
    operator.jpg
    103.6 KB · Zobrazeno: 0
Howky,
V nastavení by mohla být volba, aby si hráč vybral zda to bude automatika nebo manuální :)

Na oživení MP paráda :)
Ale vždyť to tam píšu, to bylo myšleno k nastavení natvrdo. Pokud to tam bude, na těch prdelích u lokálek, kde fíra dělá i posunovače, super.

píšu v klasické verzi :)
ne v CZ/SK
Ale v dispečerské, nebo i v aktivitách? OR, ani ORMG už nejezdím, takže v tomhle nemám tucha. Už to ani nejde, musel bych držet další trainset, poněvač OR, ORMG nekousne některé zvuky pro ORCZ.

Ale v dispečerské, nebo i v aktivitách? OR, ani ORMG už nejezdím, takže v tomhle nemám tucha. Už to ani nejde, musel bych držet další trainset, poněvač OR, ORMG nekousne některé zvuky pro ORCZ.
žadná dispečerská nebo aktivity :) prostě klasická verze open rails :)

Iciku, jen do toho. Manuální svěšování je další věc, která přiblíží simulátor realitě. A protože tuším, že se to nebude někomu líbit, tak dát do pokročilých možností, možnost manuální svěšování/odvěšování vypnout.

Super a tím pádem na lokálkách to opravdu spestření bude. Ale prosím v defult nastavení ponechat, jak to je a manuál svěšení, až po zadání v nastavení.

Jestli to není k tématu, tak se omlouvám, ale projížděl jsem si svojí aktivitu osobního vlaku ze Světlé do Kolína a v Sázavce jsem zajel až za konec stahovačky a co se nestalo? Když jsem nahodil sběrač, tak mi prásklo HV a hotovo. Tak se chci zeptat, jestli by jste se nemohli kouknout i na tuhle stahovačku.

V update je první verze manuálního svěšování vozů. Vše se děje přes klávesu Ctrl (testoval jsem levý), kde podržením této klávesy a kliknutím na spřáhlo vlak rozpojíte a nebo naopak spojíte. Vozy musí být zcela u sebe natlačené, jinak se vám to nepodaří spojit.
Myslím, že to je bezproblémové a použitelné.

EDIT: Musíte mít samozřejmě aktivní volbu "Ruční spojování vozů" v nastavení.

Odzkoušeno na nákladním vlaku a funguje to dobře :) Akorát teda ta ikona načítání, to jsem čekal, kdy OR spadne :D
Dalo by se do budoucna uvažovat o možnosti, aby mě mohl v MP rozpojit např. jiný hráč ?

Odzkoušeno na nákladním vlaku a funguje to dobře :) Akorát teda ta ikona načítání¨, to jsem čekal, kdy OR spadne :D
Dalo by se do budoucna uvažovat o možnosti, aby mě mohl v MP rozpojit např. jiný hráč ?
V MP to musí fungovat úplně jinak. Tam to musí vše počítat server a posílat něco klientům. To něco nevím co je a jak to tam funguje Howky.
V MP se neangažuji a ani mě to neláká. Jindřich měl tenkrát náběh, že pohne s MP. Ale bohužel. Snad se zase do toho pustí.

Akorát teda ta ikona načítání, to jsem čekal, kdy OR spadne :D
Tou ikonou jsem chtěl naznačit, že ta operace nějakou dobu trvá a není možné klikat na spřáhla jako blázen. Také jsem tam mohl dát čekačku 1 minutu. Ale to by některé z vás pěkně iritovalo. :)

Jestli to není k tématu, tak se omlouvám, ale projížděl jsem si svojí aktivitu osobního vlaku ze Světlé do Kolína a v Sázavce jsem zajel až za konec stahovačky a co se nestalo? Když jsem nahodil sběrač, tak mi prásklo HV a hotovo. Tak se chci zeptat, jestli by jste se nemohli kouknout i na tuhle stahovačku.
Ví se o tom. Málo dráteníků, hodně vypínaček.

Zdravím všechny, mám dotaz, dělá to jen mě nebo i ostatním ? Když chci brzdit EDB přes rajčák na řadě 350/15x tak jakoby nepřepojily nože a EDB prostě nenabudí a nenaskočí, při brždění ovladačem Dako LTR / Dako OBE ale EDB normálně naběhne. Dělá to od sobotní aktualizace. Jestli to dělá více lidem, poprosil bych @Icik zda by se na to mrknul prosím. Předem díky.

Back
Nahoře