Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Defender je největší zlo v PC. Osobně ho mám přes registry vypnutý. A používám AVG. Kdyby tady někdo chtěl namítat, že se Defender vypne po nainstalování svého antiviru, tak se plete. Zůstane zapnutý a "škodí" dál.Defenderu ta červeně zaškrtlá položka zmizela - resp. začala se hlásit jako vyřešená.
Nevím jak tobě, ale mě nic nezpomaluje. Navíc jako všude existuje nastavení a tam se dá mnohé vypnout. Ale jak píšeš. Je to věc názoru.Vidíš a pro mne třeba AVG, kterýžto nehorázně zpomaluje comp a vypisuje taky kokotiny, co nezná, hned blokuje. Tohle je prostě věc názoru. Ale něco je špatně, pokud to dělá více lidem.
Podívej se na žebříček nej antivirů a AVG je mezi nimi. ( dal jsem vyhledat AI v Edge.) Tedy včetně Eset. Ale že by zpomaloval PC? Tohle je snad už minulost. To se doporučovalo dřív, když se škubal MSTS. Povypínat vše na pozadí včetně dočasného vypnutí antiviru.AVG, kterýžto nehorázně zpomaluje comp
FORMAT C:A ten jediný nejde odstranit, ani vysvítit zeleně
Přesně tohle dělala jedna neumětelská IT firma v práci, při jakémkoliv problému.FORMAT C:![]()
Rychlé řešení obnova pohledu Ctrl + á. Já také netuším, proč to někdy dělá.Zdravím,
jedu aktivitu se ČDC 130.022 upravenou pro OR CZ. Při startu aktivity se kabina zobrazí správně. Po nahrání uložené aktivity mám problém s roztažením kabiny.
Dělá to taky někomu nebo dokázali byste mi prosím poradit, co si mám nastavit? Nikdy jsem se s tím nesetkal a u žádné řady se mi takto kabina nerozhodila. Díky![]()