Dan J.
Strojvedoucí
Ano, jsem kokot a neuvědomil jsem si, že musím zapnout baterie. Omlouvám se.Až do 7:30 jdou rozsvítit budíky...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ano, jsem kokot a neuvědomil jsem si, že musím zapnout baterie. Omlouvám se.Až do 7:30 jdou rozsvítit budíky...
Díky za radu, vyzkoušímRychlé řešení obnova pohledu Ctrl + á. Já také netuším, proč to někdy dělá.
Kdepak... Raději bych ResetFORMAT C:![]()
Mne sa zdá, že to robí keď nahrám aktivitu keď som na druhom stanovišti. Štart aktivity na stanovišti č.1 a potom idem na stanovišti č.2. a keď dám save/load, tak sa malé stanovište ( napr na 742 ) zjaví deformované.Rychlé řešení obnova pohledu Ctrl + á. Já také netuším, proč to někdy dělá.
Ano, je to tím, že jsem uložil aktivitu na druhém stanovišti. To mi nedošlo, že by to mohl být problém. Zítra vyzkouším, jestli Ctrl+á pomůže.Mne sa zdá, že to robí keď nahrám aktivitu keď som na druhom stanovišti.
Iste pomôže CTRL+E a a potom ešte raz, tak som to doteraz riešil.Ano, je to tím, že jsem uložil aktivitu na druhém stanovišti. To mi nedošlo, že by to mohl být problém. Zítra vyzkouším, jestli Ctrl+á pomůže.
Ano, pomůže pouze Ctrl+E. Takže vyřešeno a jedu dálIste pomôže CTRL+E a a potom ešte raz, tak som to doteraz riešil
Tohle ti nepomůže, pokud máš nahozenou elektriku a mastíš to mezi poli a loukami.Ano, pomůže pouze Ctrl+E. Takže vyřešeno a jedu dál![]()
Už jsem na to přišel.Zdravím,
na trati 321, v krasíkovském tunelu, nefunguje ztmavnutí kabiny a okolí. Ostatní tunely mezi ČT a Zábřehem jsou v pohodě.
Aha, opraveno. Už to jde.Tak jsem zkoušel to nastavení brzd, ale nejde mi přehazovat Prázdný/Ložený (režimy P/G přehazovat jdou).
S tímhle ti já bohužel nepomůžu. Nastavování provádí jiný člen v týmu, který sem bohužel nemá přístup.Mohl bych mít ještě prosbu s těmi brzdami?
Dal by se prosím zpracovat návod, který by popisoval (pro pokročilejší uživatele), jak v několika bodech prohodit v souboru wag, includy pro daný typ vozu, za ladění "neORCZ"? Tak aby se vozy chovaly korektně i takové, které nejsou vyjeté v ladění "ORCZ". V těch brzdách to někdy dělá hroznou paseku, brzdy se pak chovají jako nějaké hodně špatné "P", na některých řadách je s tím brzdičem docela boj.
Koukal jsem, že ty univerzální soubory v includech a common.wag, obsahují i složky s laděním a parametry na vozy, které zatím z ofiko stránek ORCZ/SK nevyjely.
Například Xmz. Tak by si to každý zájemce upravil nejsnazší cestou a bez problémů. Já zkoušel na includy přepsat některé starší OR B249 a ARmpee, něco se jim nelíbilo, v trainsetu se neobjevily.
Díky těm co se už ozvali, každá rada dobrá, nejen pro mě.