Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To je mi jasné, ale tady mi nejde o směr, ale o vzdálenost pohledu, aby byla jako od sedícího strojvedoucího v kabině. Tedy pokud chci vidět celý pult, musím se pohybovat přes klávesy všemi směry. Nikdy jej nemohu vidět v celku. U žehličky ano, když se otočím na druhou stranu, jako je fotka rozpracovaného modelu.Přes klávesy se můžeš po kabině
No kurňa, všemi deseti, nebo snad i dvaceti! Platím zlatem.Mám komplet nafotenú 210. Zvonku aj na stanovišti. Ak by si chcel.
Není, ještě jsem je hodně zažil. Třeba na těch lipenských vodáckých kodrcácích i s Bmto, a pak ve stejnosměru jak říkal Zbyněk, na tom Letohradu také, jen jsem na ně zapomněl. A pak na Bechyňce 1500V. Břeclavské a hodonínské výkony neznám.Možná to pro tebe bude novinka, ale dříve žehle vozili i nákladní a semtam vzácně i osobní vlaky.![]()
I v případě 110 a 111 by se našly výkony, které si v OR lze zajezdit. Z hlavy mě napadá třeba legendární Sv 1300/1 Praha - Bohumín, Os na rameni Týniště - HK - Chlumec nad Cidlinou a Pardubice - Jaroměř, Mn po pražském uzlu, Os a Mn Olomouc - Nezamyslice, Mn a Pn Přerov - Nezamyslice nebo třeba letmé nasazení na nákladních vlacích na levém i pravém břehu Labe. A zdaleka to není určitě vše, třeba někdo doplní.myslel jsem, že jde o stejnosměrnou variantu
Rozhodl jsem se, že se podělím o nějaké pohyblivé obrázky. Každopádně prosím značnou míru zdrženlivosti, ostatně je to stále v procesu výroby a je tam mnoho chyb, nereálného chování, ...
Ale myslím si, že vidím cílovou rovinku a ač tomu sám tak trochu nevěřím, tak bude projekt úspěšný...
Jak říkám, ještě je to v procesu výroby, myslím na to...Jen ji na té koleji ještě malilinko zvedni.
Díky, od někoho jako jsi ty to potěší 2x tolik. Budu se snažit, aby to velká paráda byla i v mých očích.Tak to je velká paráda.![]()
N praseti to mám taky - chytil jsem to na animaci zrcátka. Což jde pěkně, ale zase pak nesmí být přebíhající pajdulák nebo skutečná zrcátka animovaná. Nevím, jestli jde přidat nějaké další animace, například mám problém s tím, že nefunguje animace spojky u M131.1 a nevím jak to definovat.Vypadá to nádherně. A takový opomíjený detail, konečně animované sluneční stínítko u čelního okna.
Naprosto úchvatné
Díky oboum. Nebýt OR CZ/SK, tak něco takového nehrozí.Vypadá to nádherně
A u něj to snad neskončí...A takový opomíjený detail, konečně animované sluneční stínítko u čelního okna.
U mě to naštěstí jde, protože jsem závislý jen na TSRE5 a MSTS. A navíc, já při testech potřebuji jezdit i 200.Nebýt OR CZ/SK
Nebyl by to vhodný podnět pro @Icik ?N praseti to mám taky - chytil jsem to na animaci zrcátka. Což jde pěkně, ale zase pak nesmí být přebíhající pajdulák nebo skutečná zrcátka animovaná.
a to je problém v našom OR CZ/SK? povedz mi o tom viac.A navíc, já při testech potřebuji jezdit i 200.