Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Stejně postupně a pomalu, jako posledních 6 letAhoj, tak jak pokračuje vývoj?

Díky, tohle mě donutilo tu hru stáhnout.Tak je to tu! Trať spatřila světlo světa. Kdo chce může sosat u mě na webu.Berte to ale s rezervou, problémů tam může být ještě dost.
Budu rád za ohlášení případných nedostatků, aby mohlo dojít, co v nejblišší době k jejich nápravě.
Archív s tratí má něco málo přes 20 GB což už bez větších problémů umožňuje upload. Stejně ještě obsahuje mnoho zbytečných objektů a textur, ale velkou část jsem již pročistil.
Zobrazit přílohu 40685
Velké díky a klobouk dolů!Tak je to tu! Trať spatřila světlo světa. Kdo chce může sosat u mě na webu.Berte to ale s rezervou, problémů tam může být ještě dost.
Budu rád za ohlášení případných nedostatků, aby mohlo dojít, co v nejblišší době k jejich nápravě.
Archív s tratí má něco málo přes 20 GB což už bez větších problémů umožňuje upload. Stejně ještě obsahuje mnoho zbytečných objektů a textur, ale velkou část jsem již pročistil.
Zobrazit přílohu 40685
DÍK! Už stahuju taky.Dane, konečně jsem pustil nové PC a zapoměl jsem se přihlásit na google a nešlo to, po přihlášení už stahuji.