Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
PRoč se nezeptat přímo ve vlákně k Activity Moveru, že ?Jiří Maxa napsal:Když už se tu bavíme o Activity Mover, chci se zeptat autora, jestli chystá v nejbližší době nějaký update,patch ?
On je ještě další problém v kombinaci s TS v tom, že tento nepřesouvá jen *trk pro skrytí trati, ale i *.con a to hlavní - přesouvá i konfigurační soubory všech vozidel ( *.eng,wag,sd ).Martens napsal:3) Úklid consistů do archivu - tady je problém v tom, že consisty jsou sdílení v rámci celého MSTS, takže tady musí být kontrola přes všechny nainstalované tratě, což bude problém v kombinaci s TrainStore, které odsouvá trk soubory - což je jediný nositel informace o trati.

Excelsior má hodně traffic, tak ta se musí načítat déle i s Trainstore.Čouda napsal:For p. Šemora: Aktivitu test lysá jsem smazal (ale jel jsem ji 8) ). Podle toho, co zde bylo napsáno za časy načítání, jsem usoudil, že ta doba načítání bude asi normální. Za minutku se do menu hry dostanu např. u aktivity Excelsior, takže díky za analýzu a prozkoušení danného problému a konstatuju, že je vše v pořádku
Václave, v kterém kilometru je Nádražní ulice nevím, ale našel jsem převodník, že 0 = 4,1.VáclavS napsal:Zbyňku, kilometr 0 je 10metrů před mostem přes Nádražní ulici(od nádraží). Tam koleje původně končily. Jinak na Smíchově jak si dobře odhadl svítí indikátory R (Radotín) a H (Hlubočepy).
by návěstidla měla být vyrobená.newstavitel napsal:....velice bych chtěl poděkovat Jirkovi Polákovi za výrobu návěstidel přesně které se vyskytují ještě na Smíchově(vložené 2-znaké,indikátor na sam.sloupku s písmeny R-H apod.),timto se mi podařilo zdokumentovat všechna návěstidla jelichž počet lehce přesáhl 70 ks...
Na listě "Titul" s popisem stanice jsou srovnávací kilometry:Zbyněk Šemora napsal:Václave, v kterém kilometru je Nádražní ulice nevím, ale našel jsem převodník, že 0 = 4,1.
Srovnávací km
4,589 (Praha hl.n. - Praha Smíchov)
= 0,465 (Praha Smíchov - Beroun)
= 0,043 (Praha Smíchov - Rudná u Prahy)
= 0,641 (Praha Smíchov společné nádraží - Podlešín)
Díky za info, pokud jsou vyrobená tak stačí jen doplnit. Vložené dvouznaké určitě nemám........................Kank napsal:Dle vzkazu v knize návštěv projektu "Praha a okolí"by návěstidla měla být vyrobená.newstavitel napsal:....velice bych chtěl poděkovat Jirkovi Polákovi za výrobu návěstidel přesně které se vyskytují ještě na Smíchově(vložené 2-znaké,indikátor na sam.sloupku s písmeny R-H apod.),timto se mi podařilo zdokumentovat všechna návěstidla jelichž počet lehce přesáhl 70 ks...
Světe div se, kus Radotínského zhlaví jsem tenkrát natočil a tak jsem začal pokládat koleje a touhle dobou je už v MSTS postaveno. Už jen zbývá zhlaví vyšehradské. Z druhé strany jsem musel proto, že na vyšehradské straně jsou perony mírně zahnuté. Zítra dodělám i tohle zhlaví.Zbyněk Šemora napsal:Ještě proberu své 8mm filmy, točil jsem něco z ONJ na Karlštejn. Ale to jsou jen občasné záběry. Že by mne zaujalo odjezdové zhlaví směr Radotín? 1% pravděpodobnosti.![]()

Dobrýýýý.Zbyněk Šemora napsal:Už z toho opět asi blbnu. ... práce pro vraha.
Proboha Zbyňku, koho jsi zavraždil?Zbyněk Šemora napsal:Už z toho opět asi blbnu. ... práce pro vraha.
Zdeňku, pokud je mi známo, tak Martin měl od této stanice přesné plány a pokud stanice není ve sklonu, tak sebevětší stanice je, pokud máš přesné podklady jen o trpělivosti, pečlivosti, přemýšlení, ale jde to.Zdeněk Itterheim napsal:Zbyňku, viděl jsi scr Čierne od Stavitele? Čest tve praci, ale kolik by toho musel povraždit on.