Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha - archív #7

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Re: Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha

Zkuste si stáhnout tento archiv.
Kód:
http://rapidshare.com/files/97914521/planky_2006.ace.html
Jsou tam schémata všech stanic v ČR.
Kdysy jsem to stáhl z jedné stránky, ale teď už jsem ji nenašel. Doufám, že vám to pomůže.

Už jsem něco v depu spáchal. Dá se tam vjíždět ze všech stran. Na obrázcích jede vlak z vjezdové skupiny přes depo do stanice. Je to jen náčrtek, ale snad to někoho bude motivovat, aby nafotil budovy, aby to bylo originál. Aby se dalo takhle projíždět, s tím jsem zápasil celý den. Nakonec jsem musel posunout kousek zpět jedno zhlaví vjezdové skupiny. Na prvním obrázku.
0b4018a9d345c48ddd8a41c885ddcaf4.jpg
a9d43cc3c9f0024e7a501fb1959a2352.jpg
d7d155005149388118a096b36c92c145.jpg
49dd40b0b4d8c7a0d6c7da5928f555ba.jpg
980223701272b2ea3531976e56a9876e.jpg
Kolik je současně na čtverci objektů, ani se neptejte. Kolem 1700.
Ta díra na plánku uprostřed, to je směrová skupina. Tam pomůže jen obrázek nefunkčního kolejiště. Jako to má Duuso v Bratislavě.

Naposled editoval moderátor:

Když sem si v MSTS vypnul trolej, tak při spuštění BP mi to hodí chybu a hra spadne, čím to je?

Já jsem si jen vzpomněl jak p. Šemora psal, že nějakému uživateli padal Den Blbec na WV, a pak se zjistilo, že měl vypnutou trolej - tak jsem myslel, že by to mohlo dělat problémy i tady...

radekedar napsal:
Já jsem si jen vzpomněl jak p. Šemora psal, že nějakému uživateli padal Den Blbec na WV, a pak se zjistilo, že měl vypnutou trolej - tak jsem myslel, že by to mohlo dělat problémy i tady...
S Vistou jsem ještě neprojel komplet Topírnu noc a ostatní znalí mazáci na největší tester na stabilitu nemají čas. Tak zatím takový nemá oprávnění říkat, že "jemu " vše ve Vistách funguje. Dle emailu uživatele se ve Vistách vyskytl problém v Kutné Hoře při najetí na traktor se MSTS opět odporoučel a nepomohlo nic. Až pohled ne z kabiny, ale <Shift-1>. Budu to muset někdy testnout sám.

Stav prací. O víkendu jsem dokončil přestavbu uzlu Česká Třebová a k tomu účelu vytvořil výukovou poznávací aktivitu. Ani se mi nechce věřit, že proježdění těchto spojek je přesně na hodinu.
Ještě jako bokovku položím koleje do Lanškrouna, doplní se do ČT nějaké baráky a opět bude aktualizace. Asi za dva týdny.
Poděkování kromě Honzovi Švecovi za model osobního nádraží patří i Romanovi Šubrtovi za další mosty pro křížení komunikací.

Už dopředu díky za novou aktualizaci. Třebová bude opravdu špička (nejen kvůli bývalé nocležně ČSD :lol: ). Těšíme se i na celkem logické propojení z Rudoltic do Lanškrouna. Mnoho úspěchů a ničím nerušenou práci.

No windows vista nemám, ale po opětovném restartování PC vše jede jak má být. :) Na aktualizaci se těším a po této aktualizaci začnete dělat na úseku přes Vysočinu????

Venny napsal:
Už dopředu díky za novou aktualizaci. Třebová bude opravdu špička (nejen kvůli bývalé nocležně ČSD :lol: ). Těšíme se i na celkem logické propojení z Rudoltic do Lanškrouna. Mnoho úspěchů a ničím nerušenou práci.
Třebová mi nedala spát od útlého věku, kdy jsem tudy poprvé jel vlakem a na Zádulce uviděl v podjezdu elektrifikovanou jednokolejku a stále jsem měl dilema, "kam vede tahle tajná kolej?" Díky testovací aktivitě uvidíte, že se dá jezdit cik cak všude smyčka nesmyčka, což dříve nešlo. A hlavně, mohl jsem osadit všechna návěstidla.
Za Lanškroun, až bude, můžete poděkovat dvěma lidem. Honza Švec, největší modelář objektů. Ukázal prstem na jeho srdeční záležitost. Pak Davidovi Hájkovi na sehnání a dodání podkladů. Jen ortofotomapa nestačí. Už vím, že je to 20 promile dolů a nahoru. :P

Nevím zdali by vám to mohlo nějak pomoci, ale našel jsem na disku sbírku TTP, snad i poměrně aktuální řekl bych. Myslím že jsou tak rok staré. Kdyby se hodily, neváhejte mne kontaktovat.

Johníík napsal:
Zbyňku, Libeň budeš dodělávat, nebo ji necháš tak jak je?
Až budou originál budovy. Je to tak přetížený čtverec, že nemá smysl tam cokoli dalšího skládat jako stavebnici. Tady záleží na každém polygonu.

To Zbyněk: ta Třebová mi nedá spát, proto se k ní ještě trochu vrátím. Snad nám to ostatní prominou...
Třebovou jsem poprvé viděl, když mi bylo 15, tj. v t. 1975. Teoreticky jsem byl připraven na to, že jde o největší seřazovací nádraží u nás, ne-li ve stř. Evropě. Do té doby jsem poznal jako největší (a také poněkud atypicky a tedy i zajímavě provedené) stanice Plzeň a Liberec - bydleli jsme tehdy ve Stříbře (170), z Liberecka pocházeli moji rodiče. To, co Vy jste zažíval na Zádulce, mě fascinovalo na Parníku - viadukt, odbočující koleje, které směřovaly někam do spleti ostatních, vagóny... :eek: Později jsem se dozvěděl od spolužáka z Č.T., jehož maminka na stanici pracovala, že jde o koleje přísně funkční - odjezdovka na Prahu a příjezdovka z Prahy. Věděl i další věci (takto to je provedeno ze všech 3 směrů aj.), ovšem až vaše BP a Staničář dovolily laikům pochopit činnost tohoto kolosu ze železa a drátů. Takže ještě jednou dík. :D
A moje přání, až na bude doba? Něco podobného i pro Brno - ale to už jsem Vám psal dříve...
pěkný den.

Re: Trať Bratislava-Brno-Č�ře�vá-K�ín-P�ha

Já má�hlavně �rach aby se mi to ve Třeb�é mo�nesekalo. hlavně na �obním nád�ží,�de �� hodně �zů.

Pa� Šem�o kdybyst�potřeboval nějaké �tografie�onk�tních míst, kde s�ne�te ú�ně jistý krajinou �bo �lejiš�m (možná depo) klidně�i�apoště já tam zaskočím� nafotím������

krucy zase nečitelný příspěvek....

ještě se zeptám jak jezdí manipuláky do Lednice z Břeclavi a do Mikulovic? Končí v Mikulovicích nebo pokračují dále? Dostal jsem nápad a mohl bych zde udělat i aktivitu MN (snad mě Tommy66 nezabije za to, že mu fušuju do práce :-D )

Čouda: No to by byl tedy zajímavý manipulák, s trasou dlouhou 250 km :lol: :lol: :lol: Kolik dní by to asi tak mohl jet? Předpokládám však, že myslíš Mn Břeclav - Mikulov na Moravě, tam manipulák (82850, lř. 731) z Břeclavi opravdu končí. Manipuluje se ve Valticích a snad i v Bořím lese, ale jen cestou zpět. A někdy končí snad už ve Valticích. Jinak ještě jezdí s 742 ranní bumlák Břeclav-Boří les, pokračující na lednickou trať do km 1,573 (vlečka), ale do Lednice opravdu nic.
OT: kdybys náhodou trval na těch Mikulovicích, tak tam končí manipulák taky, ovšem ze Zábřehu na Moravě :lol: /OT

Ha! Mikoulov no jo to je ono. Jestli tam má pan Šemora seriozně položeny koleje, tak bych tam ten manipuláček udělal. Mohl by se mi prosím ozvat někdo místní, abych si udělal trošku představu o tom, co se kam vozí a jaké vozy čekat ve stanicích a případně kde + oběh té lokomotivy, co tam jezdí? Adresu na nový pomůcky jsem si smazal já blbec :-( děkuju za případnou pomoc.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře