ZÁPAD-polofikce

V současné době mám z 90% hotové úseky Rudná - Beroun Závodí - Rakovník a Ruzyně - Kamenné Žehrovice. Mám však jeden problém s animací výhybek. Může mi někdo poradit jak v TSRE při jejich přestavení provést i vizuální otočení ukazatele? Díky za radu.

V současné době mám z 90% hotové úseky Rudná - Beroun Závodí - Rakovník a Ruzyně - Kamenné Žehrovice. Mám však jeden problém s animací výhybek. Může mi někdo poradit jak v TSRE při jejich přestavení provést i vizuální otočení ukazatele? Díky za radu.
Hlásm postup prací na mé tvorbě. V současnosti jsou víceméně hotové úseky tratí CD 120 (Ruzyně-Lužná-Rakovník), 173 (úsek Rudná-Beroun-Závodí), 174 (úsek Závodí-Rakovník), 121 (úsek Hostivice-Podlešín, zde od Noutonic pouze koleje) , 122 (úsek Rudná-odb.Jeneček) 122 (úsek Zličín-Hostivice a 093 (úsek Kladno-Zákolany, zde od Brandýsku pouze koleje). Celé je to postaveno v OR/CZSK, použil jsem X-track. Původní název jsem musel změnit, takže nový název je "RUZYNE". Jedná se o polofikci. Pokud bude mít někdo zájem, tak mu trať pošlu. Musím ji však posílat přes Úschovnu, vzhledem k velikosti - neměl jsem čas to prozatím vyčistit. Také to berte jako úvodní, nultou verzi, která ještě není dokonalá a bude mít asi celou řadu chyb.

Díky, to byla moje chyba. V ORCZSK se skutečně jezdí, editor je TSRE5. Pro zajímavost přikládám nějaké screeny z tratí:

Přílohy

• Amazon..jpg
    Amazon..jpg
    187.2 KB · Zobrazeno: 48
  • Nižbor.jpg
    Nižbor.jpg
    134.4 KB · Zobrazeno: 45
  • Roztoky u Křivoklátu.jpg
    Roztoky u Křivoklátu.jpg
    169.3 KB · Zobrazeno: 41
  • Rudná.jpg
    Rudná.jpg