Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Otevři soubor xxx.trk a vyhledej řádek OverheadWireHeight ( 5.7 ) Zbytek světa má myslím 6.2. Mám to v poslední aktualizaci BP jako možné alternativy, podle toho, jestli člověk jede v Česku (Slovensku) nebo v Německu, či Rakousku.Nevedel by mi nešlo povedať ako znížiť troleje ?? Ďakujem
Tohle by byla značka ideál. Kdyby modeláři u lokomotiv, které jezdí i za naše hranice měli možnost 2 výšek sběračů. Však, ještě jsem zapomněl dodat, že v ORCZSK jde měnit výšku troleje klávesovou zkratkou. Tu jsem opět zapomněl, ale určitě jsem jí napsal do poznámek v aktualizaci tratě na mých stránkách (Pro jízdy po tratích DB si přepněte výšku troleje (v ORCZSK klávesovou zkratkou Ctrl + Alt + Shift + F3))upravit animace sběračů modelu
Pokud vím, tak minimálně na BP by se (v ORCZ) měla trolej přepínat automaticky dle napětí - přejedete do Německa = 6,2m výška, vrátíte se do Čech = 5,7m výška...Však, ještě jsem zapomněl dodat, že v ORCZSK jde měnit výšku troleje klávesovou zkratkou.