CZSK verze 1.9

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dodo
  • Datum začátku Datum začátku
Práveže aktivity hrám bez okolitej prevádzky, ja si vytvorím čisto len vlakové cesty pre mňa, ako hráča.
Teď jsem to zkoušel. Vytvořil jsem si na trati 042 aktivitu bez trafficu a chvíli jsem jel a pak uložil. Načetla se bez problému.
Tak bohužel netuším.

Teď jsem to zkoušel. Vytvořil jsem si na trati 042 aktivitu bez trafficu a chvíli jsem jel a pak uložil. Načetla se bez problému.
Tak bohužel netuším.
Ano, já jedu znova ten můj dvacetihodinový brutar a nahrávám normálně.

Ahoj. Opět vyzkoušeno. ORCZ normálně uloženou pozici načte. Jsi si jistý, že ten save není před aktualizací ORCZ.

Ahoj.
Jedou vám nově vydaní Čmeláci odtud
Mně se v ORCZ naštou a když odkliknu pauzu, ORCZ okamžitě spadne. Čmelák OKD 770.
padCME.jpgpadCME2.jpg

Tady je jízda se 130, nejsem odborník, tak nechť posoudí, kdo v tom seděl. Mně jako lajkovi se tohle zdá lepší:

A já jsem už v 721. Ty brzdy vozů a únik vzduchu (natěsnost potrubí), jsou fak paráda. Sám jsem se na tom vydrbal, viz pár příspěvků výš, se zlozvykem, nechávat závěr (taková moje pojistka, kvůli švihu). Teď se opravdu tenhle zlozvyk nevyplatí. Ale projevila se věc zjednošení pro ladiče a to směrování na inc. Poněvač všechny vozy netěsní stejně, jak přes kopírák. Proto jsem byl zastáncem samostatných wag souborů. Ale chápu a rozumím, tomu, že je lepši updatovat jeden soubor v inc, než xxx samostatných. Ale i tak, fakt parádička, jak ta 130, tak brzdy.

Ale projevila se věc zjednošení pro ladiče a to směrování na inc. Poněvač všechny vozy netěsní stejně, jak přes kopírák. Proto jsem byl zastáncem samostatných wag souborů. Ale chápu a rozumím, tomu, že je lepši updatovat jeden soubor v inc, než xxx samostatných.
I v ORCZ engu s include je údaj pro netěsnosti zvlášť. Schválně se do nějakého takového mrkni. Jak se ten údaj nazývá, to si nepamatuju. Ale je tam s komentářem, takže to lze najít jednoduše. ;)

Počkej, chceš mi říct, že jde u 20 vozů Falls navoli, aby každý těsnil jinak? To asi nelze. Tohle jsem myslel. Ne všechny vozy vyjely po generálce.

Back
Nahoře