Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ono opravdu potřebujeme více indicií. Nevím o ničem, co by teď shazovalo hru.Prepáč že ro tak píšem dalo by sa to aj lepšie napísať ne tak drzo.
On to aspoň napísal slušne a neutočí tak jak ty.
Tady to shazuje nějaký AI provoz. Definice jeho cesty není v pořádku. Ale blíže se nedá vydedukovat.Nazdar chlapi neviete ci to robí nejaké vozidlo alebo niečo iné testujem aktivitu a medzi stanicami Varín a Žilina spadne stále s tou hláškou ďakujem vám za odpoveď
My nevieme, ani ti očividně nievieš. To zas mají děcka prázdniny nebo co?Neviete my poradit prečo my furt padá OR
No vida.Hlásím, že pískání AI na přejezdech funguje i v Timetable módu. Díky za další oživení simulátoru.
Tohle je spíš moje soukromá volba pro omezení některých parametrů pro chování brzdy. Pokud není zaškrtlá, nemělo by být žádné omezení a autor kreativec se může s brzdami vyřádit. Naopak pro staré, nenaladěné modely, si myslím, přijde vhod mít zaškrtnuto.Malý dotaz: v nastavení se objevila volba "opravit klíčové brzdné parametry u vozů" nebo tak nějak to je. Co si pod tím prosím představit a mám to zatrhnout?
Souvisí to s provozem neCZ/SK vozů, které nemají naladěné brzdy dle CZ/SK a tato volba sjednotí chování brzd, nebo?
ANO našiel som bol to MN zo Ziliny Zriadovacej do Cadce a problem je ten ze ma manipulovat v Kysuckom novom Meste ale ak zadam bod obraceni posun len v stanici koncovz bod je tiez v stanici tak vobec neberie v uvahu a trasu mi kresli az do cr vid screen neviete mi poradit ako to osefovat stale do okola mi ponuka tie trate tak ako to je vidno aj na screene. plus som nasiel miesto kde nieje funkcna trvala stahovacka medzi dvoma tunelmi pri strecne smerom od vrutok 1tunel je ok tam stahovacka funguje a druhy tunel ktory uz je deleny na1 kolaj tam HV nevypne aj ked tam nieje napetie kvoli tunelu hore nemoze byt zberac lebo nieje dostatok miesta okolo zberacaTady to shazuje nějaký AI provoz. Definice jeho cesty není v pořádku. Ale blíže se nedá vydedukovat.
Neporadím, protože se z toho nedá nic poznat. a to ti nejde načíst žádná jiná uložená hra třeba na jiné trati?Iciku vedel by si mi poradit ? Nastali dalsie komplikacie s nacitavanim. Skusal som preinstalovavat trate aj open rails s tym ze som aj registre vymazal a stale nic
Log:
![]()
CodVerter | AI Front-End Workspace, HTML Editor and Text Editor
Build front-end projects with AI, edit HTML, CSS and JavaScript online, and use CodVerter's powerful text editor and developer tools.codverter.com
Skusal som trat bp, 321, 130 aj na trati 042 a stale to iste skusal som to vylucit aj z win defender a neuspesneNeporadím, protože se z toho nedá nic poznat. a to ti nejde načíst žádná jiná uložená hra třeba na jiné trati?
Tohle není záležitist OR, ale tratě 321, kdy se ti trasa protáhne do smyčky. Dej koncový bod a uvidíš, že trasa pokračuje dál. Dej znovu koncový bod přd něj a uvidíš konec trasy. Pak až dej bod změny směru. Na 321 není tvořit jednoduché. Musíš si to hlídat. Někdy dokonce označit koncový bod jako chybný a až pak opravit trasu umistěním na výhybky.ANO našiel som bol to MN zo Ziliny Zriadovacej do Cadce a problem je ten ze ma manipulovat v Kysuckom novom Meste ale ak zadam bod obraceni posun len v stanici koncovz bod je tiez v stanici tak vobec neberie v uvahu a trasu mi kresli az do cr vid screen neviete mi poradit ako to osefovat stale do okola mi ponuka tie trate tak ako to je vidno aj na screene. plus som nasiel miesto kde nieje funkcna trvala stahovacka medzi dvoma tunelmi pri strecne smerom od vrutok 1tunel je ok tam stahovacka funguje a druhy tunel ktory uz je deleny na1 kolaj tam HV nevypne aj ked tam nieje napetie kvoli tunelu hore nemoze byt zberac lebo nieje dostatok miesta okolo zberaca
Nemáš ty tratě, vozidla a globaly ve složce s OpenRails? Musí být mimo.Skusal som trat bp, 321, 130 aj na trati 042 a stale to iste skusal som to vylucit aj z win defender a neuspesne
Nepomenil si si globaly k jednotivým tratiam?Nemanipuloval si s nimi? V tom výpise je niečo o nesúlade Globalu zo súbormi v trati....Skusal som trat bp, 321, 130 aj na trati 042 a stale to iste skusal som to vylucit aj z win defender a neuspesne
Ahoj. Na FB jsme se bavili a Alz1k musí mít nějakou potíž s aktualizacema. Poněvač hned v prvopočátku napsal, že se po akt. ORCZ nezmění verzre ORCZ. Pak mi dle rady, co jsem mu psal, ať vyloučí ORCZ z ochrany Defendru, napsal, že už se číslo nové verze zobrazí, ale save nenačte, jen ve verzi 1.9.0. Jestli to nějak pomůže nevím, ale když mu v zákl. verzi načítat lze a po update ne, tak si myslím, že mu něco chybí. Ale nejsem odborník. To jen pro upřesnění situace.Nemáš ty tratě, vozidla a globaly ve složce s OpenRails? Musí být mimo.