Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Or a trate mam zvlast, mam to spravene tak ze OR mam na disku D/hry a trate mam podelene podla nazvu na disku DNemáš ty tratě, vozidla a globaly ve složce s OpenRails? Musí být mimo.
100% ne. Dělá mi to několik souprav, vždy s brzdičem BSE, kontroloval jsem to.ML636: Možná je to blbost, ale nemáš třeba na posledním voze otevřený zadní kohout?
No ono to po nejakej aktualizácii (nie vždy)naskočí defaultne,preto si to treba strážiť...Kurnik! Já měl nastavenu rychlost plnění HP z Hl. jímky na 21, má být dle manuálu 29. Ale přísahal bych, že jsem na to ani nesáhl. Tak to bude možná ten problém.![]()
To AI je v režimu, kdy má jet opatrně na obsazenou. Dal jsem tam omezení na 10% plynu, protože předtím tam nasypal vždy 100%. Proč se nerozjede, nevím.Ahoj Iciku.
Nechce se mi rozjet AI posun v ostravském depu. Poslední aktualizace. Dvě aktualizace zpět a celou dobu předtím, normálně šiboval, tím se stala aktivita nehrazelnou, nesestaví mi vlak pro hráče:
Zobrazit přílohu 41521
Díky moc. Ale bacha, viz, posl. příspěvek v SZ. (AI posuny se dělají fakt na vteřiny a nesmí se to rozbít, jinak 90% těchto aktivit, konečná)EDIT: Diesely nechtějí jet. Zkoušel jsem to s elektrikou. Nejspíš těch 10 je příliš málo a nezařadí výk. stupeň. Opravím to.
V OR normálně jela vždy. V MSTS jela jak šnek, ale byl nějaký update, něco ti asi uniklo. Máš ji ode mne v trainsetu.Nevím co má Dan za eng u akumulátorovky, ale mě se nikdy nerozjela.
Zahájen (snad) poslední test, AI v depu se po aktualizaci rozje. Tak uvidíme, co dál, Ake dle chování, by asi mělo být vše OK. Nebudu přrdbíhat, čeká mne přes 20 hodin testu...Diesely nechtějí jet. Zkoušel jsem to s elektrikou. Nejspíš těch 10 je příliš málo a nezařadí výk. stupeň. Opravím to.
Omlouvám se, ale chyba byla mezi "počítačem a židlí". Neměl jsem ze společného archívu zvuky.Když tady @Dan J. nakousl, že po aktualizaci nejdou slyšet zvuky, tak tady taky přidám. Když odbržduji řadu 754, tak neslyším vzduch. Nevím, jestli je to chyba aktualizace nebo to už je dýl.