CZSK verze 1.9

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dodo
  • Datum začátku Datum začátku
ML636: Možná je to blbost, ale nemáš třeba na posledním voze otevřený zadní kohout?
100% ne. Dělá mi to několik souprav, vždy s brzdičem BSE, kontroloval jsem to.

Kurnik! Já měl nastavenu rychlost plnění HP z Hl. jímky na 21, má být dle manuálu 29. Ale přísahal bych, že jsem na to ani nesáhl. Tak to bude možná ten problém.:eek:

Kurnik! Já měl nastavenu rychlost plnění HP z Hl. jímky na 21, má být dle manuálu 29. Ale přísahal bych, že jsem na to ani nesáhl. Tak to bude možná ten problém.:eek:
No ono to po nejakej aktualizácii (nie vždy)naskočí defaultne,preto si to treba strážiť...

Ahoj Iciku.
Nechce se mi rozjet AI posun v ostravském depu. Poslední aktualizace. Dvě aktualizace zpět a celou dobu předtím, normálně šiboval, tím se stala aktivita nehrazelnou, nesestaví mi vlak pro hráče:
AI posun.jpg

Takhle vše jelo:

Ještě doplním, výchozí bod trasy, pak WP3XXxx a hned za ním WP zakoukej + ruční úprava v consist, aby jel maximálkou 5 km/h.. Jen kdyby něco.

Kecám, bod zahoukej tam ani není, to je AI nastavení ORCZ. Ale jestli se dobře dívám nějak se mu přestaly asi líbit reversy, což by byl průser jak vrata?!
AI posunAE.jpg

Ahoj Iciku.
Nechce se mi rozjet AI posun v ostravském depu. Poslední aktualizace. Dvě aktualizace zpět a celou dobu předtím, normálně šiboval, tím se stala aktivita nehrazelnou, nesestaví mi vlak pro hráče:
Zobrazit přílohu 41521
To AI je v režimu, kdy má jet opatrně na obsazenou. Dal jsem tam omezení na 10% plynu, protože předtím tam nasypal vždy 100%. Proč se nerozjede, nevím.

EDIT: Diesely nechtějí jet. Zkoušel jsem to s elektrikou. Nejspíš těch 10 je příliš málo a nezařadí výk. stupeň. Opravím to.

EDIT: Diesely nechtějí jet. Zkoušel jsem to s elektrikou. Nejspíš těch 10 je příliš málo a nezařadí výk. stupeň. Opravím to.
Díky moc. Ale bacha, viz, posl. příspěvek v SZ. (AI posuny se dělají fakt na vteřiny a nesmí se to rozbít, jinak 90% těchto aktivit, konečná)

Diesely nechtějí jet. Zkoušel jsem to s elektrikou. Nejspíš těch 10 je příliš málo a nezařadí výk. stupeň. Opravím to.
Zahájen (snad) poslední test, AI v depu se po aktualizaci rozje. Tak uvidíme, co dál, Ake dle chování, by asi mělo být vše OK. Nebudu přrdbíhat, čeká mne přes 20 hodin testu...

Ahoj, tak první kosmetická. Po aktualizaci není u 742 slyšet takové to "zařvání" dieselu (náběh), když hodíš 4 stupeň, ani když šuntuješ dále výš.

Naopak a to čumím, se nějakým způsobem srovnaly zvuky, venek/kabina. Kdysi po startu 742, motor v kabině běžel a když jsem dal venek, tak Kocour teprve startoval, nyní OK.

Když tady @Dan J. nakousl, že po aktualizaci nejdou slyšet zvuky, tak tady taky přidám. Když odbržduji řadu 754, tak neslyším vzduch. Nevím, jestli je to chyba aktualizace nebo to už je dýl.

Když tady @Dan J. nakousl, že po aktualizaci nejdou slyšet zvuky, tak tady taky přidám. Když odbržduji řadu 754, tak neslyším vzduch. Nevím, jestli je to chyba aktualizace nebo to už je dýl.
Omlouvám se, ale chyba byla mezi "počítačem a židlí". Neměl jsem ze společného archívu zvuky.

Ahoj.
Takový dotaz lajka, Nemělo by pohnutí brzdou vypnout řvaní živáku? Vypne jej šunt, houkání, ale brzda ne? Loko 130.

Back
Nahoře