Martin S.
Provozní technik
To určitě lze.Počkej, chceš mi říct, že jde u 20 vozů Falls navoli, aby každý těsnil jinak? To asi nelze.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To určitě lze.Počkej, chceš mi říct, že jde u 20 vozů Falls navoli, aby každý těsnil jinak? To asi nelze.
Tohle mi nedošlo. Pravda.Nemá smysl distribuovat netěsnost u vozidel téže řady nerovnoměrně, když dílčí netěsnosti vozidel stejně v úhrnu vyrobí jednu netěsnost společnou pro celé potrubí.
Otázka je, jestli při jízdě s brzdou v závěru (tedy defacto s vypnutou brzdou) je "zlozvyk" to správné slovo.... se zlozvykem, nechávat závěr (taková moje pojistka, kvůli švihu). Teď se opravdu tenhle zlozvyk nevyplatí.
Ano, pravda, odbouráno...Otázka je, jestli při jízdě s brzdou v závěru (tedy defacto s vypnutou brzdou) je "zlozvyk" to správné slovo.![]()
Už je jasné to zadání?Ahoj prepáč,ale ohľadom toho nastavenia som neprišiel na to,ako.... Kde sa konkrétne tu dá nejako nastaviť tvoj kod pre bod čakania v OR Trackvieweri? Tie kody sú dané pre tie body čakania,ktoré sú uvedené v rozširenom posune,nedajú sa nijako meniť,alebo že by som bol až taký natvrdlý?Prosím,vysvetli mi to.Zobrazit přílohu 41457

No tak to si ma dostal
Děkuji, jak se dostanu domů, otestují. Předem moc velké díky...Zdá se, že jsem našel způsob jak zkrotit polohu slunce při delší jízdě a uložení hry. Po načtení bude sluníčko už tam, kde jste jej naposledy opustili. Takže už žádné přijedu za šera a po načtení jsem opět jak za odpoledne.V update. Prosím dejte zpětné info, jestli je to ok.
Ano,potvrdzujem,je to o.k,po uložení a nahraní rovnaké šero,ako pri uložení ... zimné obdobie, čas 15:20...Zdá se, že jsem našel způsob jak zkrotit polohu slunce při delší jízdě a uložení hry. Po načtení bude sluníčko už tam, kde jste jej naposledy opustili. Takže už žádné přijedu za šera a po načtení jsem opět jak za odpoledne.V update. Prosím dejte zpětné info, jestli je to ok.

S věšteckou koulí určitě ano...Neviete my poradit prečo my furt padá OR
Prepáč že ro tak píšem dalo by sa to aj lepšie napísať ne tak drzo.S věšteckou koulí určitě ano...Můžeš mi říct, jak ti má na tohle někdo odpkvědět?
1. Situace.
2. Log z ORCZ.
3. PC?
On to aspoň napísal slušne a neutočí tak jak ty.Zdravím, na tohle ani odpovědět nelze, neboť to není dotaz.
Kdyby to byl dotaz, je na konci věty otazník, kdyby to bylo oznámení, je na konci věty tečka.
Takhle je to jen shluk slov, které horko-těžko dávají smysl (nehledě na chyby).
I já jsem již stihl otestovat, ano, za šera uloženo, a za šera také nahráno zpět. Moc veliké díky @Icik , toto byla věc, která mně dlouho štvala. Hezký zbytek večera všemZdá se, že jsem našel způsob jak zkrotit polohu slunce při delší jízdě a uložení hry. Po načtení bude sluníčko už tam, kde jste jej naposledy opustili. Takže už žádné přijedu za šera a po načtení jsem opět jak za odpoledne.V update. Prosím dejte zpětné info, jestli je to ok.
Veru, nevieme. Když nám prozradíš, v jaké situaci, na jakém PC, případně trať, vozidlo... Tak možná. Ale takto nie.Neviete my poradit prečo my furt padá OR