CZSK verze 1.9

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dodo
  • Datum začátku Datum začátku
No nič,ak pojde vo vývoji ORCZSK takto rýchlo vpred,ochvíľu budem potrebovať skutočný kurz strojvodcu,aby som si v ňom zajazdil :D Neskutočný obdiv....:)

Ahoj prepáč,ale ohľadom toho nastavenia som neprišiel na to,ako.... Kde sa konkrétne tu dá nejako nastaviť tvoj kod pre bod čakania v OR Trackvieweri? Tie kody sú dané pre tie body čakania,ktoré sú uvedené v rozširenom posune,nedajú sa nijako meniť,alebo že by som bol až taký natvrdlý?Prosím,vysvetli mi to.Zobrazit přílohu 41457
Už je jasné to zadání?

1.jpg2.jpg

Zdá se, že jsem našel způsob jak zkrotit polohu slunce při delší jízdě a uložení hry. Po načtení bude sluníčko už tam, kde jste jej naposledy opustili. Takže už žádné přijedu za šera a po načtení jsem opět jak za odpoledne. :) V update. Prosím dejte zpětné info, jestli je to ok.

Zdá se, že jsem našel způsob jak zkrotit polohu slunce při delší jízdě a uložení hry. Po načtení bude sluníčko už tam, kde jste jej naposledy opustili. Takže už žádné přijedu za šera a po načtení jsem opět jak za odpoledne. :) V update. Prosím dejte zpětné info, jestli je to ok.
Děkuji, jak se dostanu domů, otestují. Předem moc velké díky...

Ano,potvrdzujem,je to o.k,po uložení a nahraní rovnaké šero,ako pri uložení ... zimné obdobie, čas 15:20...sero.jpg

Tohle je velmi, velmi dobrá zpráva a dalš velký posun vpřed. Vypadalo to dost blbě, když člověk uložil skoro za tmy a měl najednou po nahrání zase světlo. Tohle mě fakt těší. Icik ví, taky jsem s tím byl otravný a furt se to nedařilo vyřešit. Super.

Nazdar chlapi neviete ci to robí nejaké vozidlo alebo niečo iné testujem aktivitu a medzi stanicami Varín a Žilina spadne stále s tou hláškou ďakujem vám za odpoveď

Přílohy

• Bez názvu.jpg
    Bez názvu.jpg
    129.1 KB · Zobrazeno: 0
S věšteckou koulí určitě ano... :) Můžeš mi říct, jak ti má na tohle někdo odpkvědět?
1. Situace.
2. Log z ORCZ.
3. PC?
Prepáč že ro tak píšem dalo by sa to aj lepšie napísať ne tak drzo.
Zdravím, na tohle ani odpovědět nelze, neboť to není dotaz.
Kdyby to byl dotaz, je na konci věty otazník, kdyby to bylo oznámení, je na konci věty tečka.
Takhle je to jen shluk slov, které horko-těžko dávají smysl (nehledě na chyby).
On to aspoň napísal slušne a neutočí tak jak ty.

I já jsem již stihl otestovat, ano, za šera uloženo, a za šera také nahráno zpět. Moc veliké díky @Icik , toto byla věc, která mně dlouho štvala. Hezký zbytek večera všem

Back
Nahoře