K tomu se bohužel připojím, protože toto sleduji již zhruba půl roku. Samovolné destrukce u rozpracovaných misí bez zásahů do nich. Časem se sem tam něco rozpadá. Nemyslím případ trafficu v Opočně u mise Mn83474, tam to byla moje chyba, ale např- u mise "Hron 1992" v Martině se mi sám od sebe (zjištěno zhruba v červenci) začal do priority hráče tlačit nastupující traffic (brejláci k přepřahu), tedy do trasy přijetého vlaku hráče, na kterém přepřaháme. Další případ, mise Diverzant. Nevyšla ven, protože mi jednak zmizely trafficy (dva z pěti) v Kunčicích a není to chybnou délkou soupravy či prioritami v trase před hráčem. Prostě traffic, vytvořený na koleji bez konfliktu do trasy hráče, si zmizel bez zásahů do mise. Půl roku to jezdilo bez chyby a zhruba od jara to tam není, žije si to svým destrukčním životem. U té samé mise v Albrechticích najednou stojí osobák, který měl do výluky vjet po vykřižování Jančury před trasou hráče (diverzantem). Bohužel to mělo vliv na to, že jsem opustil tvorbu takto složitých misí a vlastně hraji sim už minimálně..... Ale všiml jsem si, že někdy se provoz chová jinak než dřív, např. pouští soupravy, které při dřívějším hraní čekaly, nebo naopak hráče před soupravou, na kterou se čekalo. Nedá se uvést konkrétní příklad, protože tohle chování je naprosto náhodné a pokaždé na náhodném místě aktivit (testováno už asi 14 dnů). Problém je, že když už jednou nastane, tak se prakticky nedá jet. Někdy na chvíli pomůže hru uložit a pozici znovu načíst - ale zase je to 50/50 a po chvíli jízdy se návěsti zblázní znovu.
Otazné k tomu dále je, co to dělá s již vydanými misemi? Komunita moc mise nekomentuje, takže se ani nedá moc monitorovat, co se kde ještě podělalo.