Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nahrál jsem to znova, ale pořád píše, že přesouvá. Tak nevím.6 a 7 part na fastshare nejde stahnout
Úplně nerozumím dotazu. TSRE5 si načte všechny eng a wag soubory z trainsetu a dovolí ti je prohlížet.Icik díky, už se mi to podařilo stáhnout za kombinaci google drive a fastshare. Chtěl jsem se zeptat kdybych si chtěl prohlídnout tvoje typy vlaků co si na sbíral přes TSRE5, co je potřeba mít kořenovém adresáři Train Simulator stačí tam mít složku Trains a program mi to otevře ? díky
Já ano, a je to jak říkáš, stačí mít v nějaké složce složku TRAINS v ní dvě složky pojmenované TRAINSET a CONSISTS. Do složky TRAINSET dáš libovolný model a TSRE5 ti ho otevře a můžeš se na něj podívat.Icik díky, už se mi to podařilo stáhnout za kombinaci google drive a fastshare. Chtěl jsem se zeptat kdybych si chtěl prohlídnout tvoje typy vlaků co si na sbíral přes TSRE5, co je potřeba mít kořenovém adresáři Train Simulator stačí tam mít složku Trains a program mi to otevře ? díky
Našel jsem doma v počítači nevyužitý terový disk, tak jsem si stáhl. Trvalo to než jsem se stačil naobědvat, tedy i s přípravou a pak dopil kafe. Rozbalování archívů trvalo asi necelé dvě hodiny. Myslím si, že není špatné mít tohle někde u sebe v zálohách. A pak si jen vytáhnu jenom to co potřebuji.a jak dlouho vám to trvalo?
Našel jsem doma v počítači nevyužitý terový disk, tak jsem si stáhl. Trvalo to než jsem se stačil naobědvat, tedy i s přípravou a pak dopil kafe. Rozbalování archívů trvalo asi necelé dvě hodiny. Myslím si, že není špatné mít tohle někde u sebe v zálohách. A pak si jen vytáhnu jenom to co potřebuji.
Bohužel tam je mnoho duplicitních vozidel v různých složkách ta samá vozidla, či ve stejné složce s odlišným názvem. Týká se to převážně vozidel ČD ostatní jsem zatím příliš nezkoumal. Takže reálný počet vozidel bude krátně nižší.. Chtělo by to protřidit, pak by určitě i ta velikost byla mnohem menší.Ahoj, tak som si to konečne stiahol a rozbalil.
Len pre zaujímavosť našlo tam 65935 "vozidiel".