Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Ve Vrběticích bys mohl nasadit Ruskou vlaječku, jako takový easter egg XDJá koukám, co je to za vlečku u Slavičína a to jsou ty slavné Vrbětice. Nechce to tam někdo nafotit, abychom měli originální modely? A pak mne rovnou zavřou za špionáž.![]()
Vlárský Průsmyk je jednokolejný a spousty návěstidel XDA Bylnice. Dále asi cestují už jen vlci. Zítra snad dokončím po Vlárský Průsmyk.
Nevím kde jsi přišel na to že, stanice Vlarsky průsmyk je jednokolejná.Vlárský Průsmyk je jednokolejný a spousty návěstidel XD
Co vím, tak když tam přijel spěšňák (dnes je to Javořina 1779/1776), v Bylnici se vzala vysílačka od výpravčího a po výstupu v Průsmyku se začalo sunout zpět do Bylnice, kde se souprava objela a soupravově jela do Veselí. Jízda trvala pod hodinu a většinou byla postavená cesta až do Veselí. Tak krásně to vycházelo. V neděli jela soupravově zpět do Bylnice, tam motorák objel dva vozy a začal sunout do Vlárského Průsmyku, nabral cestující ze slovenské 810tky a jela do Bylnice, průvodčí odevzdal vysílačku a jelo se do Brna.
V současnosti všechno padá.
Obrat je takový: 1767 Brno-SMH / 1779 SMH-Průsmyk / 1776 Průsmyk-Brno
A má s sebou řidičák ABfbrdtn795
A ty na plánku vidíš že by to byla plnohodnotná stanice. Jsou tam sice návěstidla, ale všechno ostatní je na ruku, to je jednoduší pro provoz sunout do Bylnice a objet tam. Zbyňku poslal jsem ti videa před reko.Nevím kde jsi přišel na to že, stanice Vlarsky průsmyk je jednokolejná.

Stanice už dávno po redukci kolejiště přišla o statut klasického vícekolejného nádraží s možností křižování vlaků. Teď je to jen zastávka s dopravnou, kde je jen jedna dopravní kolej s novým peronem.Nevím kde jsi přišel na to že, stanice Vlarsky průsmyk je jednokolejná.
Obsazenost manipulační koleje je jako jeden z hlavních důvodů.Hele, já nejsem až takový magor, abych znal staniční řády všech stanic po celé republice. Na této trati jsem v životě nejel, neznám to tady, ale podle schématu dopravny Vlárský průsmyk by to tam objet šlo. Tedy proč pak se plížit třicítkou se sunutým dílem. Ale podle fotek na mapy.com tam jezdí motorové vozy a fíra jen přejde. A vlaky od Trienčanské Teplé tam mají vyhrazenou půlku peronu a s tou 810 také nemusí sunout.
Díky. Ale tak nějak sám víš, že je to od Bylnice nepoužitelné. Noc a rozmazané. Mě zajímala dopravna Vlárský průsmyk, protože je v malém obloučku. Ty jsi zrovna v ten okamžik měnil film, tedy celý průjezd stanicí nevidím.Zbyňku poslal jsem ti videa před reko

Na to pozor!! Osobně jsem to jel a mohu potvrdit, že pokud to vychází na křižování, což vychází, Přerov tě pustí a ve Veselí jsi mnohem, mnohem dříve. Žádné dvě a čtvrt hodiny. (rok 2019).
Ale jdi, už vidím, jak hledáš ten Trenčín a propojení s BlavouPoslední na této dráze v CZ. Dál naštěstí nemám žádné podklady.
A můžeme slavit. Protože položit koleje až sem, to jsem neměl ani v tom nejhorším snu.![]()