Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jarousinek99 napsal:1. ja a programovani nejde k sobe, byl jsem rad ze sem se probral instalaci trati a ze mi vsechny ctyri trati co mam funguje bez zadrhelu. 2. jeste furt kompletuju trainset a to mi zabira vsechen cas co muzu byt na PC3. neni to o lenosti a miluju aktivity kde se neco deje a kde sem vzdycky prekvapenej co se na trati udeje coz by v pripade me aktivity nebylo. 4. neni tohle vlakno urcene k inspiraci pro tvoritele aktivit?
Midrafon napsal:Zaujali mě podle názvu tyto spoje: Peklák, Karel Klostermann a ČD Yetti. Kdopak se toho ujme?
Šnek napsal:Informace pro aktivitáře, Taurusy řada 1216 smí od půlky července být použita i na objízdnou trasu Kolín - Havl Brod - Brno.
Pro puntičkáře, přes stanici Kutná Hora nesmí vyvíjet tažnou sílu, od Čáslavi lze přímým směrem projet samospádem, z druhé strany buď z Kolína s přípřeží popřípadě vytlačení z Kutné Hory směr Čáslav.
Midrafona trochu zklamu, na trať Kolín - Chlumec - H Králové Taurusy přechodnost nemají oproti řadě 380.![]()
Přesně tak jsem to myslel na pohodu, a spíš jen jako informaci pro šotouše.Midrafon napsal:Šnek napsal:Informace pro aktivitáře, Taurusy řada 1216 smí od půlky července být použita i na objízdnou trasu Kolín - Havl Brod - Brno.
Pro puntičkáře, přes stanici Kutná Hora nesmí vyvíjet tažnou sílu, od Čáslavi lze přímým směrem projet samospádem, z druhé strany buď z Kolína s přípřeží popřípadě vytlačení z Kutné Hory směr Čáslav.
Midrafona trochu zklamu, na trať Kolín - Chlumec - H Králové Taurusy přechodnost nemají oproti řadě 380.![]()
Ja myslim,ze to preziju.
Strilet se fakt kvuli tomu nepujdu.
Takze dekuji,aktivita je davno hotova a ja myslim,ze se najdou ti,kteri to stejne jako ja preziji.d
A kdyby ne,tak vymena adekvatniho vozidla nevylucuji. Ale pak nezarucuji bezproblemovy chod.
Ale dekuji za info,Sneku.![]()
lukas matura napsal:Vcera v Ceske Trebove chipla suda Hungarka vcele s 362004, vlak s +80 minutama pokracoval dal s priprezni 371002. http://archiv.chocen.tv/archiv.php?path=201208/chocen_20120809_162333M.jpg
Přesně tak a pěkně až za Oustí v jednom tahu.Midrafon napsal:Však se můžeš směle pustit do práce, Lukáši.![]()
poison napsal:Přesně tak a pěkně až za Oustí v jednom tahu.Midrafon napsal:Však se můžeš směle pustit do práce, Lukáši.![]()
![]()