18. setkání příznivců hry OpenRails, MSTS i RW

Přijedu

• Ano

Hlasů: 14 70.0%
  • Možná

Hlasů: 7 35.0%
  • Občerstvení

Hlasů: 14 70.0%
  • Nocleh

Hlasů: 7 35.0%
  • Oběd

Hlasů: 11 55.0%
  • Večeře

Hlasů: 9 45.0%

• Hlasovalo členů
    20
  • Ukončená anketa .
Já jsem pro hudební vložku
Tak to už nemohu couvnout. Ale pro klid duše cvičím a přetiskl jsem si upravené některé noty. Hlavně budu potřebovat kromě židle i malý stoleček na tablet. Normálně si jej vozím s sebou skládací, ale do Židenic musím vlakem. Tedy povezu jen nutné minimum.

Ahoj kluci. Já se chtěl vašeho srazu zúčastnit ale jsme se synem v nemocnici na kardiocentru už 54 den. Nevíme jak dlouho tu ještě budeme a máme za sebou velmi těžké období z kterého se bude ještě dlouho vzpamatovávat takže z tohoto důvodu nedorazím. Mrzi mě to protože sem se na to těšil a chtěl sem se zeptat jestli že setkání bude třeba nějaká písemná zmínka co se probíralo, plány atd. Díky moc a užijte si to všichni

Depo schválené, Dneska mi to potvrdil vedoucí strojmistr. Bo to řešil s přednostou. Jen mě poprosil o štábní kulturu, nelézt tam kam se nemá (dílny, do kanálů) a všichni povinně vestu! a pod mým dozorem vás můžu provést. Takže otázka na vás kdy budete chtít zda v So nebo Ne.

Depo schválené, Dneska mi to potvrdil vedoucí strojmistr. Bo to řešil s přednostou. Jen mě poprosil o štábní kulturu, nelézt tam kam se nemá (dílny, do kanálů) a všichni povinně vestu! a pod mým dozorem vás můžu provést. Takže otázka na vás kdy budete chtít zda v So nebo Ne.
Sobota, odpo by špatná nebyla :)

Sobota, odpo by špatná nebyla
Tak potom má smysl aby na slezinu přijel jenom ten, koho nezajímá Openrails, ale kdo chce se přijet podívat na mašinky do depa.
Protože druhý den na slezině už z aktivních na slezině nikdo nebývá. Většina přijíždí jen na sobotu.
Jestli v sobotu odpoledne si uděláte exkurzi, tak nemá smysl na slezinu jezdit. Vždyť to je hlavní čas, kdy se sejde co nejvíc lidí a je jedinečná šance cokoli probrat.

Nedělal jsem loni slezinovou aktualizaci? Nějakou jsem vydal 19.2. Možná bych mohl i letos.
Sice nebylo by hotovo modelově, ale krajinově ano. Tedy nějaká 104.1 Ještě uvidím, jestli to bude zveřejněníhodné. Hodně modelů je zatím provizorních, ale to by vadit nemuselo.
Ale tenkrát to bylo uspíšené kvůli Howkymu, který přivezl pult lokomotivy a chtěl dělat soutěž v jízdě z Brna do Břeclavi. Ale nakonec se jezdilo jen z Brna do Blanska, kde žádné novinky nebyly. Nyní už budou. Mosty a skály.

Jelikož mi nikdo neodpověděl jak s ubytováním....., prý každý sám za sebe. Původně jsem chtěl jen na sobotu. Asi pozdní rozhodnutí. Tak jsem si našel apartmán za 1089Kč kousek u nádraží za parkem. Nejlevnější nabídka. (Černigov za 1500) Měli poslední jeden pokoj. Mám zaplaceno. Tak snad se zadaří.

Jinak tu slezinovou aktualizaci trati asi udělám. Ať si můžete opravit aktivity přes Křižanov. ( mimo jsou jen tři stanice). A Dan určitě vymyslí vykládku nových tramvají pro Brno. :) Obrázek je pro Deteria, aby dal pryč ten terén z modelu nádraží. A když doplní třetí nástupiště, to by bylo vůbec nejlepší. Abych mohl smazat to mé provizorium, které přelepuje díru chybějících vlaštovek a podchodu..
0402krpole.JPG

Jelikož mi nikdo neodpověděl jak s ubytováním....., prý každý sám za sebe. Původně jsem chtěl jen na sobotu. Asi pozdní rozhodnutí. Tak jsem si našel apartmán za 1089Kč kousek u nádraží za parkem. Nejlevnější nabídka. (Černigov za 1500) Měli poslední jeden pokoj. Mám zaplaceno. Tak snad se zadaří.

Jinak tu slezinovou aktualizaci trati asi udělám. Ať si můžete opravit aktivity přes Křižanov. ( mimo jsou jen tři stanice). A Dan určitě vymyslí vykládku nových tramvají pro Brno. :) Obrázek je pro Deteria, aby dal pryč ten terén z modelu nádraží. A když doplní třetí nástupiště, to by bylo vůbec nejlepší. Abych mohl smazat to mé provizorium, které přelepuje díru chybějících vlaštovek a podchodu..
Zobrazit přílohu 46797
:DTen terén tak bude, ten šturc tam nemá co dělat. a ten most MÁŠ NÍZKO!!!!!
VYDRŽ ŠEMORA VYDRŽ.
A zabradlí z tohoto pohledu chápu.

a ten most MÁŠ NÍZKO!!!!!
Hele, 4m výška mostu nad silnicí a kolejemi je nízko? :) :) Ty jsi fakt hroznej. Vždy kritizuješ něco podle informační fotky a ne podle reality. "Vydrž Konvica vydrž" do aktualizace a uvidíš sám. :)

Jéžiš, to bude zase slezina. A jaký tam byl loni klid, že nikdo neřval. Tady se křikloun snaží řvát alespoň Capslockem. :) Ale nějak to přežiji. Ještě že si beru cello a u hraní se snad uklidním. :)
Už se připravuji a začínám víc cvičit. Dnes na obědě v restauraci přicházela kolem mého stolu skupina mých sousedů z realitní kanceláře JRS
jrs.JPG
Pan vedoucí ke mě přišel a velmi chválil, že konečně zase hraji, že se mu to líbilo. ( je mezi námi jen sádrokartonová zeď ) A pak mne za odměnu svezli autem z oběda. :) Jeli dvěma auty. Mohl jsem si i vybrat. :)
Tedy se nemusíte bát mého vrzání. :) Sousedé jsou lidé vašeho věku.

A to měl původně Deterio spát stebou Zbyňku, když jsem se díval s Mmoukou na hotely, tak byly pokoje po dvou lidech :)
A ohledně té aktualizace na loňské slezině, kvůli mě, ne. Já měl scénáře nachystány na starou verzi tratě.
Jinak nakonec bude spát Deterio snáma, už pro něj máme nachystanou i lepící pásku na noc :D

A to měl původně Deterio spát s tebou Zbyňku
Tak to by byla lepší volba dát za pokoj i 1700 v Černigovu. Však jsem psal, že často špatně spávám, blbě usínám, proto se mi na dva dny nechtělo. Nyní když budu mít pokoj pro sebe, tak snad se vyspím. Jenom abych někde nezabloudil. Nebo v parku v noci nečíhali lupiči. :) Také vlastně nevím ze které hospody tam půjdu. Ale má to výhodu, že nemusím trpět do zavíračky než se všichni zvednou. Takto dám s kamarády tři škopky a jdu spát. Pak ještě ráno trefit do klubovny. :)
Pan vedoucí ke mě přišel a velmi chválil, že konečně zase hraji
Tohle brát jako nadsázku. Sice to potěší, že se mé vrzání líbí všem zaměstnancům vedle, ale doma v pokojíčku (sám v prodejně) jsme každý virtuóz. A zahrát před publikem, to se mnohým i "roztřepou kolena". Býval jsem trémista, ale pak jsem si zvykl. A když se hraje každý týden nějaké vystoupení, tak to už je v pohodě. Ale nyní dlouho žádná hudební akce nebyla. I proto jsem nabídku vám zahrát neodmítl ať vím na čem jsem.
Já měl scénáře nachystány na starou verzi tratě.
Ve finále to bylo úplně jedno. Zajezdili jsme si i tak. Primární byl pult, ne kudy se jede.

Back
Nahoře