OR Kontrolor vozidel

Hlásit chyby je třeba
Nechci rejpat, ale mé zkušenosti jsou, že alespoň třetina hlášení chyb nebyla chyba na straně vydavatele, ale na straně uživatele mezi klávesnicí a židlí. :) Vždyť je sen každého autora čehokoli, aby finál mohl projet monitorem, aby vše bylo OK a nikdo z uživatelů už žádné chyby už hlásit nemusel.
V dobách MSTS Bin jsem vozidla projel testy na chyby v conbuilderu a ještě existoval Convoi. A výstup byl pak vždy bez překlepů, protože jsem vše před vydáním opravil. Nyní už tyto nástroje neumí současné adresáře, tak se i těším až vše projedu tímto Controlor vozidel. Ale až bude po aktualizaci, protože nemohu dělat vše najednou.

Ale ještě bych měl takové přání. Bohužel, současně se veškeré novinky dělají výhradně pro ORCZSK. Jenomže někdy je potřeba cokoli projet i v klasickém OR. Pro testovací jízdy. Tedy kdyby ladění jen pro ORCZSK by šlo vygenerovat pro klasický OR, aby to bylo kompatibilní. Hlavně se jedná asi o světlech. Rozměry si přepočítat umím, zvuky se dají vyměnit.
Anebo obráceně, ladění pro Openrails převést i do ORCZSK.
Ale to asi jen tak nepůjde. Jenomže tohle je hlavní důvod, proč se mi do ORCZSK naplno nechce.

Program umí samozřejmě přečíst klasické ladění pro MSTS i pro OR. Pokud bude potřeba dodělat nějaké specifické požadavky, tak stačí napsat a může to být v dalších aktualizacích.

Já poprosím o vynechání těchto prohlášení a nebudu muset komentovat. Taky děkuji...
Umíte jen vytrhávat věci z kontextu a zbytečně vytvářet hádky. Co vás štve? Že je program placený a licencovaný? Pro tento postup jsem se rozhodl právě proto, že je plno lidí, kteří by chtěli všechno zadarmo, a pak se to různě šíří po internetu.

Můj program je vázaný na licenční klíč, který generuje systém a umožní aktivaci pouze na jednom počítači. Úplně stejně, jako dnes fungují antivirové programy.

A když už jsme u toho – já chci peníze za svůj produkt, který jsem vymyslel a zrealizoval úplně sám. Nechci peníze za skiny nebo aktivity, kde na tom máte tu nejmenší práci, protože většinu práce za vás udělali jiní (modeláři, stavitelé tratí), viz VIP stahování na mojevlacky.cz.

Takže si nechte ty vaše stupidní poznámky od cesty, protože evidentně nevíte, o čem je řeč. Mě těší zprávy od těch, kteří program mají a mají z něj skutečnou radost – ne od někoho, kdo komentuje pouze na základě textu nebo screenshotu.

Takže si nechte ty vaše stupidní poznámky od cesty, protože evidentně nevíte, o čem je řeč.
ZAS! Já jsem žádnou stupidní poznámku neměl a lskavě si hodnoť svůj program a nekydej do něčeho o čem nevíš nic ty! Já za nic prachy neberu a na ničem nevyděávám, takže laskavě klídek jo! Jen jsem napsal, že je chyby třeba hlásit nikoliv od toho lidi odrazovat. Tvůj program mne jinak vůbec nezajímá, já si csety naladit umím i bez něj a mám rád nad prací svou kontrolu. Ale psal jsem, že ti nic nehaním, ale koukám že tvoje agresivní výpady, nejsou novinkou, pán se opět přestává ovládat co? Doposud jsem reagoval slušnou formou.

Ha
ZAS! Já jsem žádnou stupidní poznámku neměl a lskavě si hodnoť svůj program a nekydej do něčeho o čem nevíš nic ty! Já za nic prachy neberu a na ničem nevyděávám, takže laskavě klídek jo! Jen jsem napsal, že je chyby třeba hlásit nikoliv od toho lidi odrazovat. Tvůj program mne jinak vůbec nezajímá, já si csety naladit umím i bez něj a mám rád nad prací svou kontrolu. Ale psal jsem, že ti nic nehaním, ale koukám že tvoje agresivní výpady, nejsou novinkou, pán se opět přestává ovládat co? Doposud jsem reagoval slušnou formou.
Hádku jste vyvolal vy - ne já. Ostatně jak je vaším zvykem a když se to rozjede, tak dávat od všeho rychle ruky pryč. Poprosím správce o přesunutí do odpadu, děkuji.

Hádku jste vyvolal vy - ne já. Ostatně jak je vaším zvykem a když se to rozjede
Kde? Já jsem jen napsal, ohledně toho nehlášení chyb, jinak jsem napsal, že nehaním ani program, ani web , ani to, ři je něco olacené nebo ne? Takže kde jsem co vyvolal? Ukaž mi prosím kde a meotáčej něco, vybruslit se tu snažíš akorát ty?

Tímhle jsem něco vyvolal?! Kde jsem něco napsal proti tvému webu, programu, nebo přímo tobě?!
Tohle ale při veřejné tvorbě neplatí. Na webu stejně musí být modely a skiny v podobě, jak se používají v aktivitách. Musí to prostě lícovat s webem autora (vydavatele). Nejde jen o cesty k include. To jen tak pro info, že je tento oznam poněkud zavádějící. My jsme naopak rádi, když se nahlásí chyba, kterou na webu opravíme.
Tvoje reakce:
Ano, a také člověk není robot, aby opravoval vše hned po nahlášení. Uživatel může nahlásit chybu a rovnou si ji díky mému programu opravit, takže nemusí čekat, než se k tomu autor dostane. Bylo by také vhodné si přečíst buď manuál, nebo informace na webu o tom, proč vůbec OR Kontrolor vozidel vznikl a co mi bylo inspirací ;-)
Moje odpověď:
Já umím číst.

...nemusíte psát autorům, že mají něco špatně.
Mně šlo o tohle prohlášení, nic víc a nic míň. O program vůbec nejde.
Takže kde co vyvolávám...

Rozhodl jsem se po dnešním vystoupení místního člena, který má nad sebou ochrannou ruku správců a myslí si, že může všechno, a proto svůj projekt zastavuji.

Chtěl jsem přijít s něčím, co by tvůrcům modelů a ladění usnadnilo alespoň trochu práci v té hromadě zápisů a navázaných souborů, a místo toho se strhla hádka, a to úplně zbytečně.

V takovém prostředí pracovat nebudu a ani nechci.

Všem, kteří si zakoupili program, budou peníze vráceny a licence stornovány (program už nespustíte).

Mrzí mě to.

Alois Nebel

A když už jsme u toho – já chci peníze za svůj produkt, který jsem vymyslel a zrealizoval úplně sám. Nechci peníze za skiny nebo aktivity, kde na tom máte tu nejmenší práci, protože většinu práce za vás udělali jiní (modeláři, stavitelé tratí), viz VIP stahování na mojevlacky.cz.
A ty tady opět vysíráš a konflikt vyvoláváš jedině ty.... Jestli myslíš, že za mne někdo dělá většinu práce, tak jseš fakt marný....

Dobrá zámínka pane. Tak at se daří, jestli zastavuješ, pošlu ti adresu na místní zastavárnu. :)
Máte chování řeznického psa, ale co by také mohl člověk od vás čekat, že? Jen díky Vám tohle fórum vypadá jak vypadá. Všechny jste tady mezi sebou rozhádal. Pokud Vám někdo netleská, tak rady nemůže nováček nic napsat, protože ho hned šetřete. Ještě jednou: Model vozu za Vás udělal někdo jiný. Vy jen upravujete skin a maximálně pod něj dáte stín a nabízíte to jako VIP a profitujete z toho vy! Ne skutečný autor modelu. Ale Vám něco vysvětlovat je složité... na zvláštních školách se to neučí.

Máte chování řeznického psa, ale co by také mohl člověk od vás čekat, že? Jen díky Vám tohle fórum vypadá jak vypadá. Všechny jste tady mezi sebou rozhádal. Pokud Vám někdo netleská, tak rady nemůže nováček nic napsat, protože ho hned šetřete. Ještě jednou: Model vozu za Vás udělal někdo jiný. Vy jen upravujete skin a maximálně pod něj dáte stín a nabízíte to jako VIP a profitujete z toho vy! Ne skutečný autor modelu. Ale Vám něco vysvětlovat je složité... na zvláštních školách se to neučí.
Další uraženej BLBEČEK, kterému se nesmí nic řict.

Já jsem hned věděl,že je to nějaká levárna,
kdyby dal dva kusy grátis někomu ,kdo to potřebuje a vyzkoušel to,že je to dobré,
tak se potom v krámě dveře netrhnou......
Ale to je jen můj názor.

To asi máte pravdu! Žádná levárna ro není! Program ode mě dostal @Dodo a nabízel jsem ho i @Icik byl bych rád, kdyby oba napsali své vyjádření. Nechci odsud odcházet jako kopací panák! Děkuji. Psal jsem dokonce i těm, co si program koupili, aby tady napsali krátkou recenzi, ale bohužel. S tím už nic neudělám.

Back
Nahoře