Dan J.
Strojvedoucí
Hele, já jsem docela tolerantní člověk. Kdo mne zná osobně, tak ví. Jednu vadu co se nenosí mám a to upřímnost a že řeknu co si myslím. Netvrdím, že mám vždy pravdu. Ale promiň, přečti si celý ten "Nebelův" Pastrňákův výlev. Já jsem fakt útočit nezačal a mmj. jsem si se Zbyňkem normmálně psal přes SZ. A já se opravdu nenechám od nějakého hejska bezdůvodně urážet. A věř, že jsem se držel hodně dlouhl, těch výpadů od něj tu bylo víc a já je ignotoval. A ještě, ač jsem moc dobře věděl o koho jde, uvolil jsem se k testům, s tím, že se po letech srovnal. Bohužel, lidi se asi nemění. A i u testu s editorem jsem byl ochotný poradit, když mám s MSTS editorem zkušenosti a tam to taky začalo pastrňáckiu reakcí a tím jsem s jakoukoliv komunikací skončil, až do včera, kdy přišel jeho výpad a tam pohár přetekl.A kdo se bavil o texturách? Já narážím na tu jejich zbytečnou hádku, urážení jeden druhého a navážení se do rodiny...
Holt nemohou být dva kohouti na jednom smetišti, pak to takhle dopadá. Ideální řešení je oba zastřelit a sežrat, pak bude klid...![]()
A jen doufám, že mu zas vyprší BAN a vše začne nanovo. Tohle se tu totiž opakuje dokola, jak kolovrat.