Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Dan J. napsal:Zdravím, mám mot. vůz Viamont 810 205 ještě od Havla. Tak kdo chce pošlu. Dan
KUA Kimi, kolikrát to budu opakovat - své exhibování typu pošli mi to, já to chci taky a jiné si nech na SZ nebo maily ...... děkuji za všechny členy fora.KimiR napsal:Dan J. napsal:Zdravím, mám mot. vůz Viamont 810 205 ještě od Havla. Tak kdo chce pošlu. Dan
Já bych měl zájem,aby mi mohl jezdit na trase Trutnov hl.n.-Svoboda nad úpoi.Tam to provozuje viamont a jezdí tam řada 810 205.Lukáš
Alorovec napsal:A pak je tu jeste 720, ktereho Pikku zatim jeste neuvolnil...
Kodl napsal:Někde jsem zaslech že VIAMONT by měl mít 753.7 víte měco o tom :?:
753 723 je už na území ČR, na 753 724 sa ešte pracuje.Pikku napsal:Kodl napsal:Někde jsem zaslech že VIAMONT by měl mít 753.7 víte měco o tom :?:
Lokomotivy 753.723 a 753.724 pro Viamont se připravují v ŽOS Zvolen. Dokumentaci k přestavbě poskytl ČMKS holding, který dodá i motorgenerátory Phoenix-Zeppelin. Termín dokončení obou lokomotiv by se měl kvapem blížit. 8)
Alorovec napsal:A od koho ten zakaz maji, a kdo rekonstruuje viamontu kocoury a okd 752.6???