Aktivity ZS pro trať Bratislava - Praha - archív #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Tak už jsem na to přišel, při příjezdu na Hrabovku jsem zastavil moc brzo a začal jsem couvat, takže jsem couval, couval a couval a to bylo vše, protože mě to pak jinam na odbočku nepustilo. Teď už je vše OuKej.

122 030-0 napsal:
....Jen jediny co my vadi ze to je pokud nejedes na plno tak mas smulu.....
122 030-0 napsal:
No nepamatuji se ze jezdim 0 a 100% výkon.

Takže to zvýrazněné tebou napsané se má chápat tedy jak? Já to pochopil že je to styl jízdy brzda/plyn - čili maximální možný výkon. Nic jiného mne pod pojmem jízdy naplno nenapadá. Příště zkus jiná slova a třeba to pak pochopím napoprvé.

Ahoj! Poradtě mi prosím jak srovnám max rychlost ve Skalici nad svitavou. Po připojení vozů mi to píše Vmax=0km/h na track monitoru. Udělám zkoušku brzdy cuknu dopředu, dozadu a nic, kde je zrada?

Čouda napsal:
Ahoj! Poradtě mi prosím jak srovnám max rychlost ve Skalici nad svitavou. Po připojení vozů mi to píše Vmax=0km/h na track monitoru. Udělám zkoušku brzdy cuknu dopředu, dozadu a nic, kde je zrada?

Stačí číst, už to tady bylo. Stačí přejít na druhé stanoviště a zpět. :!: :twisted: :lol:

omlouvám se za zbytečný dotaz. Děkuji za odpověď

For Nebulus. BINem to asi nebude. mám verzi 1.7.

nebulus napsal:
Alebo pomôže novšia verzia Binu.
Nepomůže, protože Džordž opravil tuto chybu jen u reverzu těsně za návěstidlem. Tohle je případ, kdy lokomotiva dojede dost daleko mimo trasu a proto se limit nesrovná a i proto se návěstidlo k odjezdu hned nerozsvítí. Takže chyba je u mě, že jsem volil takové místo zastavení. Ale riskovat po 6hodinách jízdy, že se mi nepřestaví některý reverz, se mi nechtělo. Ale dá se to projet.:lol:

Ppoollll napsal:
122 030-0 napsal:
....Jen jediny co my vadi ze to je pokud nejedes na plno tak mas smulu.....
122 030-0 napsal:
No nepamatuji se ze jezdim 0 a 100% výkon.

Takže to zvýrazněné tebou napsané se má chápat tedy jak? Já to pochopil že je to styl jízdy brzda/plyn - čili maximální možný výkon. Nic jiného mne pod pojmem jízdy naplno nenapadá. Příště zkus jiná slova a třeba to pak pochopím napoprvé.
Nechapejte to nikaj vzdyt je to jedno nechci se hadat.

Jedu aktivitu den blbec když odjedu z Břeclavi ve směru na Brodské a zvýšim rychlost nad 85km/h, aktivita se ukončí s hláškou že lokomotivní vlaky smí jezdit jenom 80 km/h. Nevíte čím to může být ?

Ondra.H napsal:
Jedu aktivitu den blbec když odjedu z Břeclavi ve směru na Brodské a zvýšim rychlost nad 85km/h, aktivita se ukončí s hláškou že lokomotivní vlaky smí jezdit jenom 80 km/h. Nevíte čím to může být ?

Další co se dostal, jsem rád že v tom nejsem sám :lol: :lol: :lol:
Koukni na stránku 9 tohoto fóra a uvidíš.

Blackwolf napsal:
Ondra.H napsal:

Další co se dostal, jsem rád že v tom nejsem sám :lol: :lol: :lol:
Koukni na stránku 9 tohoto fóra a uvidíš.
Tak to jsem v ...... . Můžu začít znova. Poslední uložení mám totiž v Břeclavi u nástupiště

Naposled editoval moderátor:
Přece nejsem taká lama

Zdravičko pánové!
MTS znám už nějaký ten pátek takže si nemyslím že bych byl amatér. Bohužel ale nemužu dojet do Chocně včas :( Nechápu třebas jak tam může někdo jet ještě o tři minuty dříve :roll: Já neustále jedu tak o 2-3 Km/h než je povolená rychlost, balancuji na hranici nechtěného použití záchrané brzdy a stejne mám dvě a půl minuty zpoždění. Promintě pánové ale Vy snad máte vypnutou záchranou brzdu při překročení max. rychlosti jinak si to neumím vysvětlit :?
Nebo myslíte že velkou roli v tom může hrat mé složení vlaku z OL?
CDAmpz_int, CDWRmz, CDBmz_int, Bpee 3x, CDBeel 2x
a fičím s loko 151 Duhová energie
Já z této aktivity mám pocit že pokud člověk porušuje předepsanou rychlost tak má šanci tuhle aktivitu zvládnout a ti kteří jezdí slušně podle předepsané rychlosti má smůlu.
Jsem připraven na ukamenování 8)

Re: Přece nejsem taká lama

Dobrý den,dojel jsem tuto aktivitu,i když jsem se několikrát zasekl.Hlavně proto,že jsem absolutní laik,pokud jde o řízení loko.Do Chocně jsem musel jet několikrát,nestíhal jsem jízdní řád.Ale nakonec jsem snad poznal techniku jízdy,hlavně způsob brzdění a dodržování jízdního řádu nebyl problém,naopak někdy jsem musel zvolnit,abych nepřijel brzo.Problémy jsem měl s tím,kde přesně někdy zastavit.Hodně věcí jsem zvládl díky informacím těch,ktéří byli rychlejší a dělili se o ně v diskuzi.Ze začátku jsem měl problém např.ze signalizací před nechráněným přejezdem,ale nakonec jsem si zvykl a myslím,že je to dobré a přispívá to realnosti.

Dotaz k aktivitě Den blbec: Do Kolína s 380 přijíždím asi o 1 min. dřív. I tak ale u nástupiště končím, že prý se courám. Je to o.k.? :?

Tomas Lee napsal:
Dotaz k aktivitě Den blbec: Do Kolína s 380 přijíždím asi o 1 min. dřív. I tak ale u nástupiště končím, že prý se courám. Je to o.k.? :?
Brzký příjezd tě vyhodí mě se to stalo v Kolíně a Třebové.

Ondra.H napsal:
Tomas Lee napsal:
Brzký příjezd tě vyhodí mě se to stalo v Kolíně a Třebové.
Na tohle už odpovídalo několik lidí v tomto vlákně stránku před. Je nutné zastavit u konce peronu v toleranci 100m zpět.

Mam malinkatý dotaz na aktivitu Den blbec. Kde mam sebrat CD_Es_478-1.wag, když v traisetu k BP neni. A bez toho to nespustim.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře