Aktvity Joska-alcapone

No tak aktivita nebude, já jí z MSTS dal pryč, tak až Šnek udělá opravu, poté si aktivitu nainstalujte. Jdu na R423.

Ahoj, chci se zeptat, zda Vám v pořádku jede aktivita Sp 1901 ? Nechce mě to pustit do Holešovic. Aktivita se mi moc moc líbí, tak bych ji rád dojel... Možná to bude BINem 8) , víc hlav víc ví... předem díky

Verze BINu: 1.6. 122319

djneon napsal:
Ahoj, chci se zeptat, zda Vám v pořádku jede aktivita Sp 1901 ? Nechce mě to pustit do Holešovic. Aktivita se mi moc moc líbí, tak bych ji rád dojel... Možná to bude BINem 8) , víc hlav víc ví... předem díky

Verze BINu: 1.6. 122319
Už se to tady psalo,že to dělá servis2.Tak si ho v tý aktivitě vymaž a pude to.

Mám takovej dojem, že JK_SP-servis Holesovice, prostě a jasně ten první co je na hoře, já mám takovej dojem, že tam je jedinej.

Otevřeš editora, klikneš dole na upravit trafik, a v tom souhrnu trafiků co tam je klikneš miší a dáš smazat. Uložit hru a jedééééééééééééém.

Odstranil sem ho přímo v MSTS ve složce SERVIS.Ale bohužel sem neměl čas to zajet. Dík moc.

Ale když ho vymažu, tak mi tam potom nebude blokovat ta návěstidla... spíš by se nějak měla změnit jeho rychlost ne? :eek:

Naposled editoval moderátor:
djneon napsal:
Ale když ho vymažu, tak mi tam potom nebude blokovat ta návěstidla... spíš by se nějak měla změnit jeho rychlost ne? :eek:

Tak si tam zkus změnit položku Efficiency na 0.05 v příslušném srv souboru.

Ten servis v Holešovicích je tam úplně zbytečný, blokuje jenom tebe na odjezdu z Holešovic.

Mě se zdá, že MSTS si předvěsti k pomalým jízdám umisťuje jak se mu zachce. Ručne polohu předvěsti neovlivníš, takže zde by nejspíš pomohlo jen hraní si s umístěním PJ v editoru aktivit a následné testování přímo ve hře.

Kank napsal:
Mě se zdá, že MSTS si předvěsti k pomalým jízdám umisťuje jak se mu zachce. Ručne polohu předvěsti neovlivníš, takže zde by nejspíš pomohlo jen hraní si s umístěním PJ v editoru aktivit a následné testování přímo ve hře.
Přesně tak, jedině napsat upozornění, že v Úvalech je pomalá, nebo ještě umístit kousek pomalé před stanicí a pak se ti dostatečně brzo ukáže upozornění na pomalou.

Pánové, a co takhle pod F11 napsat to co fíra jinak dostane před KAŽDOU jízdou na papíru do ruky? Má tam mimo jiné i rozpis těch pomalých jízd - teda pokud to nejsou zrovna mimořádnosti které nastaly až po jeho odjezdu. A jelikož má seznání s tratí tak o tom pak fíra ví dost dlouho dopředu a musí podle toho i jet.

Pánové a slušní aktivitáři potřebuji otestovat aktivitu na Martinově trati. Jde o R423, a to hlavně z Čadce do Tater, do Čadce to mám projeto a jenom pár změn a je to hotové. Ozvěte se ať vám ji mohu poslat.

Ahoj, na webu je opravena aktivita R 423-Cassovia na trati BP, odskoušeno pod binem 1,7. Mašiny mimo sluzbu jsou ve složce BEZ MOTORU.

O víkendu jsem si projel Sp 1901 a R 423, obě aktivity se mi líbily, už aby byla Cassovie do Popradu.

Nazdárek, tak R423-Cassovie do Papradu je hotová, ale problémem je slovenský trainset, kterého Zbyněk moc nemá. A stahovat všude možně se mi po Vás nechce. Jde o 810tky, které jsou u Duusa, ale mnou upravené, použit novější eng, dále o 010tku, která je u Ondra754 na http://www.streka.goo.cz/msts/download/download.htm , druhou 010 jsem asi stahoval od FHavla, dále jsem chtěl použít řadu 840, ale po problémech s jejím využití jsem použil Taxovu 850 a nakonec zscs183 od Muldera na http://msts.own.cz/uvod.htm . Tak se ptám zda Vám nebude vadit, když 810+010 použijí od Zbyňka tedy ČD, Taxikovu 850 bych nechal a 183, použíl jinou slovenskou, ktará je na TBP. Ještě jsem zapoměl na Taxikovu 425.9 na http://xtrain.alsat.sk/msts/objekty.htm tu bych zřejmě smáznul, ta není ani vidět.

Back
Nahoře