alcapone
Pomocník strojvedoucího
Opravena aktivita R357 pro novou trať 180 na http://www.mojevlacky.cz/ Jede se dle GVD 2006.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Už se to tady psalo,že to dělá servis2.Tak si ho v tý aktivitě vymaž a pude to.djneon napsal:Ahoj, chci se zeptat, zda Vám v pořádku jede aktivita Sp 1901 ? Nechce mě to pustit do Holešovic. Aktivita se mi moc moc líbí, tak bych ji rád dojel... Možná to bude BINem 8) , víc hlav víc ví... předem díky
Verze BINu: 1.6. 122319
djneon napsal:Ale když ho vymažu, tak mi tam potom nebude blokovat ta návěstidla... spíš by se nějak měla změnit jeho rychlost ne?![]()
Přesně tak, jedině napsat upozornění, že v Úvalech je pomalá, nebo ještě umístit kousek pomalé před stanicí a pak se ti dostatečně brzo ukáže upozornění na pomalou.Kank napsal:Mě se zdá, že MSTS si předvěsti k pomalým jízdám umisťuje jak se mu zachce. Ručne polohu předvěsti neovlivníš, takže zde by nejspíš pomohlo jen hraní si s umístěním PJ v editoru aktivit a následné testování přímo ve hře.