Aktvity Joska-alcapone

Zdravíčko

Za velké pomoci Plukase, páč sem na tvorbu webu blbec, se podařilo zprovoznit nové internetové stránky http://jokar.webzdarma.cz na kterých se stále pracuje. Původní internetová adresa ještě funguje, ale po úpravě všech aktivit se zruší. Na nové adrese je přidána předělaná aktivita ranního motoráčku.

Joska

Naposled editoval moderátor:
alcapone napsal:
Zdravíčko

Za velké pomoci Plukase, páč sem na tvorbu webu blbec, se podařilo zprovoznit nové internetové stránky http://jokar.webzdarma.cz na kterých se stále pracuje. Původní internetová adresa ještě funguje, ale po úpravě všech aktivit se zruší. Na nové adrese je přidána předělaná aktivita ranního motoráčku.

Joska
Šikovné, přesto bych měl 2 připomínky :

1) Na úvodní stránce je ta fotka docela velká a víc by tam i slušelo info o novinkách.
2) Do seznamů aktivit bych uvedl i datum zveřejnění - pro lepší orientaci

Ahojte! Aktivita Orlice mě končí v Kolíně tím,že vykolejí pokaždé nějaký trafic. Je to chyba aktivity nebo zaleží na čase příjezdu do Kolína? Dík za odpověď.

Zdravím, já taky končím v Kolíně. Přijedu v 7:54h, dostanu hlášku, že mě předjede rychlík a pak se na vedlejší koleji rozjede první trafic a za ním hned další (málem se srazí), ten první na výhybce vykolrjí. :?: Jinak aktivita s novým počasím a jinou loko vypadá supre, takže by byla škoda ji nadohrát. Dan :D

A co používáte za BIN. Rychlík, který jede před tebou do Lysé má čas. bod.
První rychlík má odjíždět v 7:55 a druhý v 7:57. v 7:59 odjíždím já.

Martens napsal:
alcapone napsal:
Zdravíčko

Joska
Šikovné, přesto bych měl 2 připomínky :

1) Na úvodní stránce je ta fotka docela velká a víc by tam i slušelo info o novinkách.
2) Do seznamů aktivit bych uvedl i datum zveřejnění - pro lepší orientaci

Děkuji, pokusíme se to napravit.

Zdravím, já používám poslední verzi binu 1.7.022420. První trafic mi odjíždí v 7:56:00 a druhý v 7:56:17 + - nějaká ta vteřina.

Omlouvám se, chyba je u mě, R do Lysé odjíždí o minutu dříve než má, můžete stahovat.

R 750 Orlice

Krásný den, tak aktivitu jsem dneska dohrál a po opravě trafic v Kolíně vše klaplo napoprvé. (tede až na Pardubice, kde mě to 2x spadlo :D ). Moc se mi líbila jízda s Bobinkou a hlavně jízda od brzkého rána, takže jsem si vychutnal krásné rozednívání. S pozdravem Dan.

750 Orlice

Nevím čím to je,ale nemůžu se dostat do Kolína.Vždy mě to padne při vjezdu a napíše mi to buď ,že vlak vykolejil nebo,že bylo zničené spřáhlo.Zkoušel jsem všechny možné rychlosti a nic nepomáhá.Mohl by prosím někdo poradit co s tím udělat?

Ahoj

Tak v nejlišší době konečně vydám opravenou aktivitu na Martinovu trať Sp1700. Původně se končilo v Přerově dnes se končí zpět v Zábřehu, ale až pozdě odpoledne. Mám prosbu, co je s Ondrou Janišem, posílal jsem mu email, pro povolení na model 810025. A zatím neodpověděl. Jinak je použito hromada modelů mimo trainset BP, hlavně de o modely od Pikka, Čoudy, Suka, jeden polský model, ale ten asi vyměním, Taxe a Dussa (pkp eaos; cd faccs, cd falls, 843+043, 814+014, 163233, 751151, 754040, 810025).

Pockám na to povolení na tu 810025 a de to ven.

Jinak udělám aktivitu na 090, půjde o první díl hungárie a druhý díl opravím na TB, podle toho jak dojedu do Prahy, včetně výměny vagónu a třetí díl na trati od Dussa a Demma.

Po tom to, půjdu na Orient expres, který spojím do jednoho celku. A potáhne to samá historie.

Samozřejmě dodělám i pendolíno, které dotáhnu až do depa, akorát bych potřeboval dodělat na tomto modelu světla. Při přestupu do zadní jednotky se jede po tmě.

To vše v době prázdnin.

Fíha to si pletete na sebe bič. To nemůžete za prázdniny stihnout. taky jsem sliboval a sliboval a skutek utek :lol: , ale věřím, že Vám se to podaří.. :wink:

Ahoj.Je možné,že by v aktivitě SP 1700 vyhodil CB přes 660 consistů?

LUBOS BALUS napsal:
Ahoj.Je možné,že by v aktivitě SP 1700 vyhodil CB přes 660 consistů?
Myslel jsi,že to napsalo tolik chyb.Mě to taky udělal,ale hodně z toho bylo dobře,jen mi to prostě ukázalo.Ale stejně mi to nejede.

Tak jsem tomu neuvěřil a zkusil si Sp 1700 hodit do MSTS.I přes to,že většinu napsaných vozidel navíc v Trainsetu mám,CB vyhodil 520 chyb v consists a 2 chyby v Loose.To je asi stejný počet chyb jako když jsem všechny své aktivity předělával do updatetrainset3.

Back
Nahoře