Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
No tyvole, já právě myslel, že ten pack LP vozů mam staženej , takže jsem viděl problém složitější a propátral celej internet .
PS: Že, LP znamená Low poly vím, ale díky za radu .
Ony tam byly původně jednotlivě. Ale ztráceli jsme přehled, co tam je, co je veřejné a co neveřejné, a tak jsme je jednou všechny sbalili do jednoho balíku. Ale to neznamená, že nemůže být časem něco inovováno. Oznámení takovýchto změn dělá (či spíše dělal) Blažovák zpravidla v readme u aktivit.
PS: Tož sory za LP, ale divil by ses, o jak základních věcech řada odborníků nemá ani ponětí.
No, já si LP vozy stáhnul znova a starý balík smazal, jde o to, že tam opravdu "pár" pěkných kousků přibylo a některé vozy byly přeznačeny, doporučuji všem udělat to samé, opravdu to stojí za to.
Opravil jsem pár aktivit na aktuální verzi tratě BP a upravil většinu aktivit pro OR, ještě mě zbejvaj 2 historické aktivity a tím budu s BP definitivně hotov, mám v plánu ještě jednu aktivitu, ale to bude jednoduchej osobak se Schuttlem co tu u nás jezdí.
AlCapone, prosím Tě, jak má končit aktivita ČR 183 / Os 7408 Plzeň-Domažlice? Dorazil jsem do Domažlic načas, nechal vystoupit lidi a čekal jsem po uplynutí doby "úkol dokončen". Ozvala se však píšťalka, tak jsem cuknul a pod F10 viděl, že mám zajet obsloužit ještě Domažlice-město. Na odjezdovém však svítí na stůj, a to i minutu po plánovaném příjezdu do D-m.
Tvůj servis 2_JK v trainsetu mám, jedu pod MSTS.
Díky
Jen takový malý rejpaneček, nikoli 650 005 / 6, ale 650 / 651 005 (to nejsou 460).
Ale proč sem lezu (snad správně), při této aktivitě a následně i při opraveném R 825 se mi stala taková věc, totiž naprosto každé uložení po opětovném načtení mi vyhazovalo chybu zssk_131005ms.wag ... TrainStore si však toto při každém načtění nevzal, ale aktivity jej požadovaly (jinak vyškočila chybovka a aktivitu nelze načíst z této pozice) při načtení z jakéhokoliv místa na trase. Zvažoval sem, zda to napsat do Zbyňkova vlákna, či zde, ale nakonec to tedy napíšu sem.
Zdravim, stiahol som si jednu z aktivit a su tam pribalene eng subory pre OR. Mozno blba otazka, tie engy maju byt v zlozke openrails alebo treba nechat prepisat povodne?